Vihreä ulkoasu © Niina J.
Etusivu    •     Säännöt    •     Asukkaat    •     Hoitajille    •     Toiminta    •     Yhteys    •     Muuta
kuvan © Niina J.

Ylläpitäjät, Minna ja Chinoz

Sivujen ylläpitäjistä.

Nimi: Minna
Syntymäaika: Vuonna 1995
Asuinpaikka: Suomi (tarkemmin en kerro)
Lemmikit: Meillä on kolme kania. <3
Harrastukset: Pianonsoitto, hevoset ja ratsastus. Piirtäminen ja lukeminen. Lisäksi minulla on monia kirjeystäviä ympäri Suomea (tosin, myös muistakin maista löytyy heitä), joille sitten kirjoittelen tiiviiseen tahtiin. Sekä tietenkin tämän tallin päivittely, yms. muu netissä oleilu.
Musiikkimaku: Tokio Hotel, Hanna Pakarinen, Ari Koivunen, PMMP, Indica, Tiktak, Shakira, September, Irina, Rihanna...
Parhaita kappaleita: Niitä on todella paljon, mutta muutamia parhaimpia ovat Beichte, Durch den Monsun, Hips don´t lie, Maneater, Satallites, Lookin for love, Stronger Without You... jne.
Millaisia kirjoja luen: Olen melkein kaikkiruokainen. Tykkään nuorten romaaneista, samoin hevoskirjoista, fantasiakirjoista, kauhukirjoista yms.
Suosikki sarjoja: Harry Potterit, Pirates of the Caribbeanit, Tiinat, Nummelan ponitallit, Pappilan ponitytöt, Pimit, Hevoshoitolan Sisarukset tms.
TV-ohjelma suosikkini: Suosikkejani ovat Salkkarit, Simpsonit, Tyttöfrendit, Idols ja Maajussille morsian. Sekä, muutamia yököttäviä ohjelmia, joihin olen jäänyt koukkuun, mm. Olet mitä syöt ja Keho kovilla.
Lempiruoka ja -juoma: Minulla on monia lempiruokia, mm. italianpata, lasagnette, pizza.. Ja lempijuomiani ovat pepsi, vesi ja rasvaton maito. :)
Inhokkiruoka ja -juoma: Inhokki ruokia minulla on paljonkin. Esim. veriletut, ohrasuurimopuuro, riistakäristys, perunat. Yök. Ja ehdoton inhokkijuoma on piimä!!!
Koulu: Käyn peruskoulun kuudetta luokkaa. Lempiaineitani ovat käsityöt ja äidinkieli. Inhokkejani taas ovat englanti ja fysiikka/kemia. Muut ovat siltä ja väliltä.
Luonteeni: Olen aika herkkä, iloinen ja auttavainen tyttö. Koulussa pärjään hyvin, suurin osa aineista sujuu hyvin, mutta jotkut eivät sitten niinkään hyvin. En ole hirveä jänishousu, mutta löytyy minulta pelkojakin, mm. pimea, kidnappaajat, varkaat, karhut, sudet tms. ;D En ota omia kommelluksiani vakavasti, vaikka alussa ne kyllä harmittavat, mutta loppua kohden alan itsekkin nauraa, ja välillä siitä ei meinaa tulla loppua. Joidenkin mielestä olen kaunis, mitä en omasta mielestäni ole. Ystäviä minulla on monen ikäisiä, suurin osa minua nuorempia, mutta myös minua vanhempia ystäviä minulla on, mm. Chinoz. ;D Jotkut ystävistäni asuvat eri paikkakunnilla, ja olen tavannut esim. yhden lukuisista kirjeystävistäni tänä (2007) kesänä.


Nimi: Chinoz
Syntymäaika: Empäs kerro ;)
Asuinpaikka: Suomi tietenkin :D
Lemmikit: Koira <3
Harrastukset: Harrastan piirtämistä ja kirjoittamista. Kirjekavereita löytyy vaikka kuinka monta ja tarinoita sitäkin enemmän. Pyöräily ja rullaluistelu kuuluu myös viikkorutiiniin kesällä ja tietenkin koiran hoitaminen, lenkittäminen yms. Kavereita unohtamattakaan :)
Musiikkimaku: No todella monipuolinen. Pop ja Rock ihan ehdottomasti. No jos tässä nyt mainitsee pari artistia ja bändiä ne ovat ihan ehdottomasti Sunrise Avenue, Velvet, Avril Lavigne, Good Charlotte, Paulina Rubio, Britney Spears, Hilary Duff ja Christina Aguilera. No siinä tulikin pari parasta, mutta lisää on vaikka kuinka monta.
Parhaita kappeleita: No niitäkin on monta mutta kärjessä tällä hetkellä on Mi Amore, Forever Your, The River, Ni Una Sola Palabra, Keep Holding on, I Love Rock 'n' Roll, Fly ja Fighter. Lisää löytyy ;)
Millaisia kirjoja luen: Luen nuorten romaaneja, fantasia kirjoja ja tuleehan niitä hevoskirjojakin luettua. Monipuolinen kirjamaku :)
Suosikki tv-sarjoja: C.S.I:iit (kaikki), Todistettavasti syyllinen, Lost, O.C, Salkkarit, Tuhkimotarina, Kauhukeittiö, Ilman johtolankaa ja Teoria miehistä.
Lempi ruoka ja juoma: Cokis on hyvää, mutta ei Mountain Dew kauaksikaan jää. Lähdevesi on tosi hyvää. Ruoka, hmm.. Pizza on tietnkin hyvää, mutta ei lihamurekekaan kauaksi jää :)
Koulu: Aloitan nyt yläasteen kahdeksannen luokan. Lempiaineitani ovat kuvis, historia, liikka ja englanti. Inhokkeja sen sijaan on matikka, fysiikka/kemia ja käsityöt (onneksi käsityöt loppuvat, jee!)
Luonteeni: Olen aika äkkipikainen, kiltti ja osaan kuunnella ja lohduttaa. Iloinen tyttö :) Autan mielelläni. Ulkonäöltäni kuulemma kaunis, mutta en nyt ainakaan omasta mielestäni, ainakaan aamuisin ;D En pelkää mitään, joidenkin mielestä se on kummallista, mutta en vain voi sille mitään. Ötököitä inhoan (yök!!) Koulussa olen sitä keskiluokkaa, jotkut aineet sujuvat, pari ainetta ei taas niin hyvin. Hikipinko en ole. Hyviä ystäviä minulla on monta, mutta pari asustelee eri paikkakunnilla.