Vihreä ulkoasu © Niina J.
Etusivu    •     Säännöt    •     Asukkaat    •     Hoitajille    •     Toiminta    •     Yhteys    •     Muuta
kuvan © Niina J.

Toimintamme.

Meillä järjestetään monenlaista toimintaa, ja tältä sivulta löydät ne. Voit osallistua kilpailuihin, tai ilmoittautua leirille, pyytää valmennustuntia, tai tavallista ratsastustuntia, voit pyrkiä mukaan vaellukselle, kysyä astutukseen tammojamme, tai päin vastoin astuttajaksi orejamme tms. Kaikkien tapahtumien sijoittuneet arvomme puolueettomasti arvontakoneella.

Ratsastustunnit


Wingsin ratsastustunnit ovat monipuolisia ja tasokkaita. Tunnit pidetään Nimilistaan-tyylillä tai tarinatunteina, poikkeuksia on. Yritämme koota saman tasoisia samalle tunnille ja valita hevoset ratsastajien osaamisen mukaan. Myös toiveita "lempihevosesta" saa esittää. Kypärä on pakollinen ja sen voi lainata tallilta, jos omaa ei vielä ole ostanut. Myös esimerkiksi alkeiskursseja pidetään toivomuksien mukaan.
Lue lisää


Kilpailut


Meillä järjestetään joskus epävirallisia (ja leikkimielisiä) kilpailuja, joissa kolme parasta ratsastajaa ja ratsua palkitaan joko raha- tai tavarapalkinnoin. Kilpailut on tarkoitettu vain ja ainoastaan tallin hoitajille, joten muilla ei ole kajoamista näihin kilpailuihin! Yksityisten omistajat saavat myös osallistua Wingsin tapahtumiin. Kilpailut järjestetään Wingsin tiloissa (kesällä kentällä ja talvella maneesissa). Kilpailuihin osallistuminen ei maksa mitään.
Lue lisää


Leirit


Tallin leirikesään kuuluu yleis-, este-, vaellus-, toivomus- sekä alkeisleirejä. Joskus leirejä järjestetään myös muilla lomilla vuoden ympäri. Leirejä järjestetään esimerkiksi joulu-, hiihto- tai pääsiäislomilla. Myös viikonloppuisin voidaan järjestää leirejä. Leirijä koskevia kysymyksiä, ja toiveita saa lähettää jomman kumman sähköpostiin tai vieraskirjaan. Vietä sinäkin ikimuistoinen leiri Wingsissä!
Lue lisää


Vaellukset


Vaelluksiakin järjestetään ympäri vuoden. Vaelluksien kesto on noin 2-4 tuntia, riippuen säästä ja hoitajien toivomuksista. Yleensä leirin päätteeksi järjestetään kummitusvaellus (varsinkin alkeiskurssilaisille), jossa kokeneemmat hoitajat ovat niitä "kummituksia", ja heidän tehtävänään on pelotella muita. Toivomuksia vaelluksien ajankohdista ja teemoista saa lähettää vieraskirjaan tai sähköposteihimme.
Lue lisää


Kasvatus


Tallin kasvatusrotu on arabialaiset täysiveriset, joten kysythän astutukseen vain samaa rotua olevia hevosia, koska emme halua mitään risteytysponeja. Kasvatusliite liitetään aina Wingsille jääville varsoille, ja yleisin kasvatusliite on SAW´s. Tilausvarsan tilaaminen on mahdollista. Jos tilausvarsa kiinnostaa lähetä asiasta mailia tai kirjoita vieraskirjaan. Myös kasvatustoimintaa koskevat kysymykset ovat tervetulleita.
Lue lisää


Tallin seura - SAW


SAW on Wingsin oma ratsastusseura, johon kaikki ovat tervetulleita. Seuran järjestämät kisat ja muu toiminta pidetään ratsutallin tiloissa. Seuraan liittyneille on tietenkin alennuksia, mitä muut eivät saa. Esim. ratsastustunti tulee halvemmaksi, jos olet seuralainen. Seuralaiset auttavat myös esim. joulukoristelussa ja muissa meidän määräämissäni askareissa.
Lue lisää