Vihreä ulkoasu © Niina J.
Etusivu    •     Säännöt    •     Asukkaat    •     Hoitajille    •     Toiminta    •     Yhteys    •     Muuta
kuvan © Niina J.

Tallin seura - SAW.

Liittyminen on helppoa. Jos siis haluat liittyä seuraan, tee näin. Menet vain seuran vieraskirjojaan, ja ilmoitat haluavasi liittyä seuraan. Viestin tulee sisältää nämä asiat; nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi ja VRL-tunnuksesi (jos omistat sellaisen). Huom! Sähköpostiosoite tulee kaikille näkyväksi! Ilmoita, jos et halua sen näkyvän kaikille! Seuralla on tietenkin myös jotain etuja, mitä muut hoitajat eivät saa. Seuraan liittyminen ei maksa mitään. Jos haluat liittyä seuraan, niin ilmoita siitä seuran omassa kirjassa.

Jos saat myöntävän vastauksen, olemme hyväksyneet sinut seuraan. Ja niin ojennamme sinulle seurakortin. Ja nyt varmaankin ihmettelet, mitä etuja sinä saat, kun liityit seuraan. Noh. Seuraan liittymisessä on paljonkin etuja, joita saatamme lisäillä aina silloin tällöin. (vanhoja saatetaan poistaa) Lue tämä "etulista", niin tiedät, mitä etuja saat.

Etulista.

~Pääset (joskus) ilmaisille retkille ja leireille.
~Seuralaisille järjestetään kisoja, joihin vain seuralaiset saavat osallistua.
~Saat jouluna jonkun hauskan palkinnon siitä, että olet liittynyt seuraan.
~Saat alennusta ratsastustunneista.

Seurankirja.

Lue/Kirjoita

Jäsenet.

Jos olet, jäsen löydät nimesi tästä listasta;

~Ipi / ida_salo[at]hotmail.com / VRL-5710 ~tir. / tir.virtuaalinen[at]gmail.com / VRL-2701 ~sandra / -piilotettu- / VRL-6672 ~Henna / henna.hautasuo[at]elisanet.fi / VRL-2049