Vihreä ulkoasu © Niina J.
Etusivu    •     Säännöt    •     Asukkaat    •     Hoitajille    •     Toiminta    •     Yhteys    •     Muuta
kuvan © Niina J.

Hei, ja tervetuloa!

Osallistukaa Wingsin tarinakilpailuun täältä! Luvassa muhkeat palkinnot, ja aiheena rakkaustarina, johon täytyy sisältyä myös hevoset! Keksimis- ja kirjoittamisaikaa on kolme viikkoa! Joten, kaikki osallistumaan!

Olet juuri saapunut Stable of Angel´s Wingsiin, täysin virtuaaliseen talliin, eli, mikään ei siis tapahdu oikeasti. Olemme tehneet tallia huolella, ja vaivalla, eikä meidän mielestämme olisi kovinkaan ihana yllätys, jos löytäisimme vieraskirjasta jonkun idiootin, joka on tullut haukkumaan tallimme lyttyyn negatiivisella palautteella, tai toisenlaisen idiootin, joka rääkkää hoitohevostaan. Wingsissä yritetään välttää tuommoisia tapahtumia. Vältättehän tekin? Jos löydätte tallimme arabialaisista täysiveristä hevosen, joka tuntuu juuri siltä oikealta hoitohevoselta sinulle, eikä sillä kaiken hyvän lisäksi vielä ole edes hoitajaa, niin kysy sitä hoitohevoseksi vieraskirjassa. Me emme pure. :) Täällä Wingsissä järjestetään monipuolista toimintaa, mm. kisoja, näyttelyitä, siitosta, hoitajia tms. Myös erilaisia kysymyksiä saa vieraskirjassa meiltä kysyä, ja yritämme vastata niihin parhaamme mukaan.

Kasvatusrotuna meillä on arabialaiset täyseveriset, ja yritämme kasvattaa mahdollisimman puhdasverisiä arabialaisia hevosia. Monipuolisesta toiminnastaan huolimatta Wingsin päätarkoituksena on siitostoiminta, joten varsoja syntyy Wingsiin monia, monia vuodessa, eikä meillä ole tilaa kaikille, joten osan varsoista joudumme siis myymään. Kenestäkään hevosta ei ole helppo luopua, mutta joistakin on vain pakko luopua. Varsoja alamme myymään vasta, kun varsat ovat täyttäneet 3 vuotta, tai enemmän, koska siihen asti varsojen täytyy saada olla enemmän tai vähemmän emojensa kanssa. Yleensä raportoimme myytävistä hevosista ensimmäisenä yhteistyöläisillemme ja ystävyystallilaisillemme, sekä muille tutuillemme, ja jos olet kiinnostunut hevosesta voit tehdä tarjouksen kyseisestä hevosesta. Aina emme myy hevosia heti ensimmäisille, vaan meillä on jotkut kriteerit, joita haluamme hevosen uuden kodin sisältävän, joten ethän pety, vaikka emme myisikään hevosta sinulle. Jos muita ehdokkaita ei tule muutaman viikon - kuukauden sisällä, on todennäköistä, että sinä saat hevosen, tai emme myy sitä ollenkaan. Vielä kerran tervetuloa Stable of Angel´s Wingsiin!

Iloisin terveisin, Minna (VRL-5804, RR) ja Chinoz (VRL-5818, CAH), Stable of Angel´s Wings #3656

Kuulumme...
Champion's Ridersiin
Arabianhevos -yhdistykseen
Virtuaaliseen Arabianhevos -yhdistykseen

15.8.2007, vihdoinkin olen saanut luettua kaikki hoitotarinat, nyt saatte onnitella minua. :) Viimeaikoina on tullut myös lisää hoitajia, ja pian selviää kuukauden hoitaja, ja päätös on vaikea, ja nyt jos ei koskaan, on aika näyttää taitonsa! Päätös tulee todellakin olemaan vaikea, mutta toivottavasti selviydymme. Wingsi muuten muuttaa ennemmin tai myöhemmin, ja vaihtaa nimensä Yavannie Arabiansiksi. :)
Minna

○ Äänestäthän meitä VRL-tallilistalla?
○ Sivutilan tarjoaa Geocities
○ Ulkoasun © Niina J.
○ Otsikon kuva © Equusite