Vihreä ulkoasu © Niina J.
Etusivu    •     Säännöt    •     Asukkaat    •     Hoitajille    •     Toiminta    •     Yhteys    •     Muuta
kuvan © Niina J.

Henkilökunta.

Täältä löydät kaikki tallin työntekijät, yhteiseltä nimeltään; henkilökunta. Jos haluat liityä mukaan remmiin, niin kysy asiaa toki meiltä. Paikkoja on vapaana vaikka millä mitalla. Ehdota, mihin virkaan haluaisit, päätämme sitten, oletko sopiva siihen hommaan. Jos joskus emme ole varmoja, haluammeko päästää sinut siihen virkaan töihin, niin annamme sinulle koeajan, joka saattaa kestää esim. pari viikkoa. Jos et mielestämme ole siihen virkaan sopiva, ilmoitamme asian sinulle, ja voit valita toisen viran, tai unohtaa koko asian. Työntekijät hoitavat hommaansa samalla tavalla, kuin hoitajat, kirjoittavat kerran kahdessa viikossa hoitokirjaan, ja jos hoitoja ei kuulu kolmannella viikolla, joutuu työntekijä mustalle listalle, ja jos ei siitä viikon päästä hoida, saa potkut. Työntekijät saavat virtuaalieuroja tarinoistaan tarinan laadun mukaan. Henkilökunnan kaapit löytyvät alempaa. (tallin omistajilla ei ole omia kaappeja, eikä meidän tarvitse kirjoittaa tarinoita hoitokirjaan, toki me saamme kirjoittaa, jos haluamme.) Yksi ihminen saa olla korkeintaan kahdessa työntekijän virassa, hoitajuuden lisäksi, eli, yksi ihminen saa tehdä korkeintaan kolmea hommaa, mielellään vähemmän, mutta tämäkin järjestely käy. :)

Jos jäi jotain kysyttävää, niin kysykää ihmeessä!

Tallin omistajat

Tallin omistajina toimivat Minna ja Chinoz. Me hoidamme asioita laidasta laitaan; paperityöt, joidenkin hevosten liikuttaminen, tallin ovien aukaiseminen aamulla ja sulkeminen illalla. Päätämme myös tallille tulevista asukkaista ja hoitajista.

Kengittäjä

Tallin kengittäjänä toimii reipas ja iloinen Olio. Olio vastaa hevostemme kengityksestä. Hän on hyvin tarkka, ja naputtelee kengät siististi jalkoihin. Jos luulette, että hoitsultanne on kenkä lähdössä, ilmoittakaa asiasta meille, niin ilmoitamme jälleen Oliolle, ja hän käy hoitamassa homman pientä työpalkkaa vastaan.

Talliapulainen

Talliapulaisena toimii reipas, iloinen sandra. Sandralla on myös hoitsuja, ja hän hoitaa tätä hommaa hoitsujensa varjossa. Sandra on reipas ja iloinen ja tekee kaikkea, mitä talliapulaisen kuuluukin, mm. koristelee tallia, siivoaa lattioita, vaihtelee verhoja, hoitaa joidenkin hevosten liikuttamisen tms. Sandralle voimme myös antaa lisää töitä, jos tarve vaatii. Sandran kaappi on hoitajat kohdassa, ja sinne lisäämme myös hänen tätä kautta saamat rahat.

Vielä on vapaana erilaisia virkoja, mm. hevosten kouluttaja, leirin pitäjä/t, tallimestari, talliapulaiset, eläinlääkäri tms. Virkoja saa ihmeessä kysellä!

Henkilökunnan kaapit

Nimi: Olio
Työ: Kengittäjä
Virtuaalieurot: 0v€
Tavarat: -
Muuta: Hinnasto, olio_[at]luukku.com