RainDrop
hevoset           yksityiset           tallista           kasvattilista           kisaajille           muuta           yhteydet


Yleistä

RainDrop on talli jossain päin maailmaa - voitte antaa mielikuvituksenne lentää ja keksiä sen aivan itse:D Tallilla on tilava maneesi, kaksi kenttää -pieni ja isompi ja hyvät maastot.
RainDrop Stablesissa pidetään tunteja, mutta enää ihan virtuaalisesti. Vakiotunteja on viikossa ainoastaan 11: Ma 2, Ti 3, Ke 1, To 2, Pe 2 ja La 1. Sunnuntaina emme ratsasta hevosilla ollenkaan. Vakituntiryhmissä on 4-6 oppilasta. Vakiotuntien lisäksi viikossa on n. 3 yksityistuntia. Lisäksi hoitajat saavat ratsastaa hevosilla enintää 1,5 tuntia päivässä.


Historia

RainDrop aloitti syyskuussa 04. Tarkkaa päivää en muista. Perustin tallin siis Firmalaan, koska se tuntui helpolta paikalta. Aluksi siellä oli kaikenlaisia valmisleiskoja. Kun Firmala muuttui maksulliseksi vuoden 05 alussa, päätin muuttaa Geoon. RainDrop oli siellä aluksi helpossa Page Builder osioss ja siellä sillä oli yhteensä kaksi ulkoasua. Kyllästyin siihen, koska se tilttaili yms, joten päätin opetella vaikeamman version. 'Kaverini' Cinderella oli väsännyt leiskan, jota ei sitten tarvinnutkaan ja minä sain sen. Laitoin sen Rainille. Se oli aika kauan ja joskus leiska täytyy vaihtaakin ja sitten saapui tämä ulkoasu. Päätin myös samalla tehdä muutenkin kunnon uudistuksen. Tässä sitä nyt ollaan:D


Ikääntyminen:

Ne hevoset, jotka muuttivat vanhasta RainDropista eivät ikäänny mitenkään. Ovat vain sen ikäisiä mitä ovat. Uudet hepat ja varsat mitkä syntyvät ikääntyvät näin: Tamma kantaa varsaa 2 viikkoa. Kun varsan syntymästä on kulunut 2kk, se on 4v. Siitä eteenpäin se ikääntyy 2kk=1 virtuaalivuosi.


Kuvia tallista:


© Jenny K.
Klikkaa kuvat suuremmiksi