esittely

Heroine's Farmin tila on suuri ja hieno, vastarakennettu. Vaikka tallissa on vain 16 karsinapaikkaa, riittää laitumia vaikka muille jakaa. Tallillamme hevoset eivät siis todellakaan joudu vain seisoskelemaan aitauksessa, niillä on paljon tilaa liikkua. Tallialueelta löytyy päätallin lisäksi 12 kpl tarhoja, kaksi pihattoa, kolme suurta peltoa laitumiksi, 2 kpl kenttiä, maneesi ja omakotitalo.

Tarhoja on siis 12 kappaletta. Niistä kuusi on suuren suuria, enimmäkseen tammatarhoja. Yhteen tarhaan majoitetaan maksimissaan kaksi hevosta. Muut kuusi tarhaa ovat hivenen pienempiä, oritarhoja ja näissä tarhoissa majailee vain yksi hevonen, näin oriille ei tule tappeluita, jos ne laitetaan samaan tarhaan. Pellot ovat suuria ja ne jaetaan yleensä kahteen tai kolmeen osaan per pelto. Yleensä laitumia on siis noin kahdeksan kappaletta. Laitumilla oriit yleensä laiduntavat samalla laitumella, mutta laitumet ovat niin suuria, ettei jokaiselle varmasti löytyy oma reviirinsä.

Kenttiä on kaksi kappaletta. Toinen niistä on suurempi, kooltaan 53 x 88 metriä. Tämä suurempi kenttä on kivituhkapohjainen. Sen viereltä löytyy tilava vaja, jossa säilytetään estekalustoa (mm. puomeja ja tolppia) ja kouluaitoja. Toinen kenttä on pienempi, 31 x 58 metriä ja se on hiekka- ja kivituhkapohjainen (sekoitettu). Myös tämän pienemmän kentän viereltä löytyy vaja este- ja koulukalustolle. Maneesi on suuri, lämmitetty ja valaistu. Se on kooltaan 45 x 70 metriä ja kivituhkapohjainen. Maneesista löytyy tilavat katsomot sekä este- ja koulukaluston säilytyspaikka. Maneesiin on myös helppo rakentaa irtohypytysrata.

Itse talli on siis 16 paikkainen. Tallista löytyy tammapuoli ja oripuoli sekä satulahuone ja rehuvarasto. Tammapuolella on kymmenen kappaletta tavallisia karsinoita, sekä kaksi pesukarsinaa ja varsomiskarsina. Tavallinen karsina on kooltaan 3,5 x 4 m, ja varsomiskarsina 3,5 x 5 m. Oripuolelta löytyy kuusi kappaletta tavallisia karsinoita sekä kaksi pesukarsinaa. Tavallisesta karsinasta löytyy kaksi rehukaukaloa, 25 ja 35 litraa. Karsinassa on myös suolakiviteline, vesiautomaatti ja säädeltävä koukku heinäverkolle. Karsinassa käytetään alusina kutterinpuruja. Tallillemme mahtuu yhteensä siis maksimissaan 20 hevosta, kun mukaan lasketaan tallin lisäksi kaksi pihattoa, joihin majoitetaan max kaksi hevosta yhteen pihattoon.

Tallin lähistössä ja hieman kauempanakin kiertää hyviä maastoteitä. Maastoteitä on yhteensä noin 20 kilometriä, joista vain muutamalla kilometrillä kulkee autoja. Maastoesteratoja on kolme, yhteensä 5 kilometriä. Ratojen tasot ovat helppo, keskinkertainen ja vaativa. Helppo-radalla on kolmetoista kappaletta esteitä, jotka ovat 60-80 senttimetriä korkeita. Rata on puolitoista kilometriä pitkä. Keskinkertainen- radalla on neljätoista estettä, jotka ovat 80-100 senttimetriä korkeita. Rata on kaksi kilometriä pitkä. Vaativa-radalla taasen on kuusitoista estettä, jotka ovat 100-125 senttimetriä korkeita. Rata on puolitoista kilometriä pitkä.
tammapuoli

oripuoli
1. tamman nimi
1. PI's Fly 'till Dawn "Hessu"
2. PI's Pray for Darkness "Essi"
2. CR Gordwinner "Kunkku"
3. HEF Waxahachie "Waxa"
3. orin nimi
4. Pembe's Far Away "Ara"
4. Pembe's Fading Flame "Vallu"
5. PPC's Tenkswatawa "Enna"
5. Pembe's Little Sparkle "Spark"
6. tamman nimi
6. HEF San Antonio "Antton"
7. Chinét Serenitá "Renita"

8. Fairy of Aníron "Frenda"

9. Breathing Fire IF "Brittan"

10. HEF Saskatoon myynnissä!