http://www.geocities.com/heroinesfarm/Tervetuloa upouudelle, juuri valmistuneelle hevostilalle, Heroine's Farmille. Farmi perustettiin maaliskuussa vuonna 2006 ja alusta alkaen olemme kasvattaneet quarterhevosia ja pienimuotoisesti appaloosiakin. Farmin hevosten lukumäärää pyritään pitämään pienenä, tarkoituksena ei ole kuin pitää kahta tai kolmea oria ja tammojakaan ei kymmentä enempää. Heroine's Farmin kasvatteja olisi tarkoitus myydä maailmalle, ja jokaisen kasvattajanhan unelmana on, että vielä jonakin päivänä oma kasvatti olisi niin sanotusti virtuaalimaailman huipulla, tunnetuimmasta päästä. Farmin kasvattajanimenä toimii quartereilla HEF ja appaloosilla ja muun rotuisilla hevosilla Hero's. Heroinesissa järjestetään silloin tällöin myös kisoja, lajeina useimmiten este, koulu ja western.

Tallissamme on 5 oria ja 8 tammaa, pihatoissa on 0 oria ja 0 tammaa. Kaiken kaikkiaan 13 hevosta.
Talliimme mahtuu vielä 1 ori ja 2 tammaa, pihattoihin 2 oria ja 2 tammaa. Kaiken kaikkiaan 7 hevosta.

terveisin, Ärr. VRL-0218

Äänestä Heroine's Farmia VRL:n tallilistalla!


yhteistyötallimme
- Aníron Stud
- toinen yhteistyötalli (haetaan)


-- Uutiset
01.08. Minulla ei enää yksinkertaisesti ole aikaa ja kiinnostusta kisata hevosillani 50 kisaa kuukaudessa, joten sitä en enää edes yritä. Talli saa elää hiljaiseloa, kunnes välillä innostun ja taas innostus lopahtaa. Lopettaa en kuitenkaan aio, mutta koulutkin pian alkavat ja IRL-hevonen astuu kuvioihin.

17.07. Tallille muutti ensimmäinen paint-tammamme Breathing Fire IF. Ennan varsa syntyi eilen, tammavarsahan sieltä tuli ja nimekseen sai HEF Saskatoon. Myynnissä on tämä pienokainen, ostajaa ei vain tunnu löytyvän. Enna astutettiin tänään uudelleen Hessullamme. Tämän kolmannen varsan jälkeen olisi tamma tarkoitus siirtää kisaradoille.

20.06. Enna astutettiin tänään tallin qh-oriilla Hessulla. Tallimme kolmas kasvatti sieltä olisi tulossa, ja myyntiin varmaankin menee, niin että meidänkin varsojamme sinne maailmalle pääsee. Oripuolella muutenkin käy tilat ahtaaksi, mutta onhan meillä onneksi nuo pihatotkin.

19.06. Huh huh, kun on ollut kiireistä aikaa tämä kesäkuu. En ole päivittelemäänkään ehtinyt, mutta nyt sattui vihdoin olemaan tällainen sopiva rako, niin sain tallin taas ajan tasalle. Jepsis, elikkäs Frendan ja Ennan varsat syntyivät 09 ja 11 päivä tätä kesäkuuta. Frenda sai rautiaan ori-varsan, joka nimettiin HEF San Antonio:ksi, ja Enna taasen voikon tamma-varsan, HEF Waxahachie:n.

21.05. Enna astutettiin tänään qh-oriilla West Half-Life. Frendakin oli tarkoitus astuttaa eilen, mutta astutuspyyntööni en ole saanut vastausta, ori olisi Just Before Ion. WRJ:n alaisiin westernkisoihin on tullut jo muutama osallistuja.

16.05. KRJ:n alaisiin koulukisoihin on tullut jo hurjasti osallistujia, lähes kaikki luokat ovat jo täynnä. Spark ja Renita on ilmoitettu ensimmäisiin kisoihinsa, lajina tietenkin western. Frenda astutetaan tässä kuussa, kunhan sopiva oriehdokas löytyy.

24.04. Viime päivityksistä onkin aikaa. Kunkku on rekisteröity VRL:ään. Talliin on tullut myös uusi hevonen, quarter-ori Pembe's Fading Flame, jonka myös rekisteröin piakkoin. Spark ja Renita ovat nyt tulleet myös kisaikään. Lähetin kisa-anomukset KRJ:hin ja WRJ:hin, kisat pyritään pitämään 13. ja 27.05.

04.04. Tallille tuli tilausvarsa Coyote Ranchista, quarter-ori tuntee nimen CR Gordwinner.

03.04. Westernkisojen tulokset ovat tulleet, ja estekisojen luokat ovat olleet jo monta päivää täynnä. Frendalla on jo osallistuttu moniin kisoihin, joista valitettavasti vasta yhdet ovat westernkilpailut. Täytyy kärkkyä WRJ:n kalenterilla ahkerammin.

25.03. Frenda, Ara ja Enna ovat nyt myös VRL:n rekisterissä. Westernkisoihin on tullut sopivasti osallistujia, ja lähetin juuri ERJ:hin kisa-anomuksen.

19.03. Onkin tullu tässä lähipäivinä päiviteltyä tiukkaan tahtiin. WRJ:n kisa-anomukseen vastattiin vihdoin, ja kisat ovat kalenterissa. Spark ja Renita on nyt rekisteröity VRL:ään.

18.03. Nyt tallille on muuttanut uusi tamma, nimeltään Fairy of Aníron. Tamma on jo sen ikäinen, että kisaus voidaan aloittaa, ja varsojakin aletaan teettää kunhan omat oriimme tulevat siihen ikään.

15.03. Aloitimme y-työn Aníron Studin kanssa. Ostin myös quarter-tamman ko. tallilta, kunhan vain ehdin tehdä sille sivut valmiiksi. WRJ-anomukseen odotellaan vastausta Westernjaokselta.

12.03. Lähetin kisa-anomuksen WRJ:hin ja rekisteröin Hessun ja Essin VRL:ään. Tarkoituksena rekisteröidä myös muut hevoset, kunhan kiireiltäni kerkeän.

03.03. CR Critical Cici muutti pois talliltani ja omistuksestani. Tai oikeastaan se ei ole koko aikana ns oikeasti ollut minun, koska sen kasvattaja oli vahingossa myynyt sen kahdelle ihmiselle, joten luovutin tamman ostajalle, joka oli ostanut sen jo aiemmin.

01.03. Talli on vihdoin ja viimein valmis. Vietämme kuitenkin hetken hieman hiljaiseloa, koska hevosemme ovat vielä niin nuoria. Malttia malttia. ;)