Englantilaisten täysiveristen rotuyhdistysKASVATTAJALISTA
Etry on kerännyt täysiverisiä kasvattavista talleista listan, joka yhdistää kasvattajat ja tutustuttaa uudet ihmiset virtuaalimaailman täysiverikasvatukseen. Vaatimukset listalle pääsemiseen ovat vähintään kahden (2) siitostamman ja yhden (1) jalostusorin omistaminen sekä englantilaisen täysiverisen kasvattaminen.

LISTALLE ?
Tallien ilmoittaminen listalle toimii mailmme kautta. Otsikoi viestisi asiaankuuluvasti ja lähetä tallistasi tarvittavat tiedot alla olevan mallin mukaan sähköpostiimme. Tarkista vielä ennen sähköpostin lähettämistä, että tallisi varmasti täyttää asetetut vaatimukset.
Tallin nimi http://alkuinenosoite.com
Tallin omistaja ja toimiva sähköpostiosoite
Lyhyt, 3-5 lauseen kuvaus tallistasi

TIETOJEN MUUTTAMINEN
Kun olet ilmoittanut tallisi listalle, olet velvoitettu ilmoittamaan sen mahdollisesta lopettamisesta tai sivujen osoitteen muuttumisesta. Tietojen muuttaminen toimii mailimme kautta. Otsikoi viestisi asiaankuuluvasti ja lähetä muutettavat tiedot alla olevan mallin mukaan sähköpostiimme.
Tallin nimi http://alkuinenosoite.com (maininta, että talli on ennenstään listalla)
Tallin omistaja ja toimiva sähköpostiosoite
Lyhyt, 3-5 lauseen kuvaus tallistasi

KASVATTAJALISTA
Cullamore's Thoroughbreds - Silent
Cullamore on englantilaisia täysiverisiä kasvattava laukkatalli. Meillä on kolme ulkopuolisillakin käytössä olevaa jalostusoria ja useampi siitostamma laadukkaan ja monipuolisen kasvatustoiminnan takaamiseksi. Lisäksi järjestämme toisinaan myös laukkakisatoimintaa.

KQ - fele
KQ on virtuaaliseen laukkaurheiluun painottava talli, joka valmentaa, kilpailee ja kasvattaa virtuaalisia laukkahevosia. Kasvattamamme hevoset ovat puhtaita englantilaisia täysiverisiä ja ne tunnistat nimien takaliitteistä King (oreilla) ja Queen (tammoilla). KQ:ssa varsoja syntyy melko harvoin verrattuina suuriin laukkatalleihin, mutta kasvattimme ovatkin sitten monia muita hevosia laadukkaampia. Tavoitteenamme on kasvattaa nopeita, kestäviä ja hyvärakenteisia laukkahevosia.

Vanhan listan toimivat tallit
Whitewoodin Ratsutila - Leena T.
Redrock Farm - Leena T.
Siittola Quiero - Kerppa
Shiran talli- Shira
Talli Lolita - Paulaphoto ©Nikki Sherman
text ©webmaster
layout ©webmaster