etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Salt's Bride
"Bride"

© Kultakavio
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 6.8.2002
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 142cm
Rotu :: new forest
Väri :: Ruunikko
Merkit :: otj ruununraja
Taso :: HeB, re 80cm
Kasvattaja :: Salt / Puroharju
Ex.om :: Nina / Riversdown
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Bride on mukava ja rauhallinen. Mutta jos sillä on huono päivä, se luimii ja jalkakin saattaa viuhtoa ilmaa. Autoja ja rekkoja Bride pelkää kamalasti ja on siksi myös hyvin hankala saada kuljetus autoon. Sen takia emme viitsi käydä kilpailuttamassa hirveesti Bridea.

Hoidettaessa Bride luimii ja nyrpistelee nenäänsä koko aika. Se ei pidä harjauksesta. Varsinkaan jos harjaa mahan alta. Ei Bride kuitenkaan pure tai potki, vaikka siltä välillä saattaa vaikuttaa, kun se uhkailee nostamalla jalkaa.

Ratsastaessa Bride liikkuu nätisti pysähtelemättä eteenpäin. Bride on hieman jäykkä ratsastaa ja pohkeet on vaikea saada läpi, mutta jos alku tunnista tekee paljon voltteja, asetuksia ja väistöjä, niin se alkaa kulkea paremmin. Esteillä Bride ei ole parhaimmasta päästä, mutta kyllä se ylittää esteet kieltäytymättä. Paitsi jos ratsastaja on hermostunut. Joten siis painotumme Briden kanssa enemmän tuonne koulupuolelle. :]

jälkeläiset ja astutukset

--

kisatulokset 2003

--

sukutaulu

Salt's Bride

i. Ch Spin
ktk I, 83 p.

ii. Good Enough

ie. Spinnet

e. Pretty Pony

ei. One In A Million

ee. ?

varusteet

musta nahkainen yleissatula, 3 x satulahuopa[2 x sininen & 1x valkoinen, 1 x musta nahkainen satulavyö, 1 x mustat nahkaiset suitset[nivelkuolaimilla], 1 x mustat nahkaohjat sekä 4 x siniset pintelit.

kankainen vaaleansininen riimu, sinimusta riimunnaru, 4 x loimi[sininen talliloimi, tummansininen talviloimi, musta hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[siniset], kärpässuoja[vihreä], sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat sinisen sävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© Kultakavio

© Kultakavio

© Kultakavio

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © Kultakavio