etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Ponin Kaiku
"Kalle"

© #ellie

perustiedot

Syntynyt :: 28.5.03 [VHKR]
Sukupuoli :: ori
Säkä :: kasvaa
Rotu :: suomenhevonen
Väri :: tummapunarautias
Taso :: peruskoulutettu
Kasvattaja :: eowyn
Ex.om :: Viherpeukalo
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Kalle on hyvin pirteä, mutta samalla rauhallinen, mukava ja luotettava nuori ori. Vaikka Kalle onkin hyvin huomionkipeä ja valloittava, se on parasta välillä jättää rauhaan, sillä liika hälinä saa sen välillä hermostumaan. Kallen mielestä on hauska oppia kaikkea uutta, ja aina se onkin lähdössä ajo/ratsastus lenkille pirteänä ja innokkaana.

Hoidettaessa Kalle seisoo hulet törröllään, koska se nauttii harjauksesta. Kalle on hieman herkkänahkaisempi, joten sualla ei saa harjata liian lujaa, tai saattaa Kalle alkaa vinkumaan ja riehumaan, koska se haluaa epämukavasta tilanteesta pois. Muuten Kalle kyllä pitää kaikennäköisestä harjauksesta/rapsuttelusta ja seisoo tosi nätisti aloillaan. Kalle on oppinut hyvin nostamaan kaviot, mutta välillä se kyllästyy pitämään jalkaa ylhäällä ja koittaa laskea sen maahan. Tällöin pitää olla päättäväinen. Pesulla käymisestä Kalle pitää myös. Se rupee aina tanssahtelemaan hörisemään, kun se huomaa, että sitä viedään pesuboksia kohti. Silmät kiinni ja korvat lurpallaan se nauttii pesusta.

Ratsastaessa Kalle yrittää aina parhaansa ja pitää kaiken uuden oppimisesta, kuten aikaisemmin jo mainitsin. Kalle on herkkä ratsastaa, ja se tottelee pienintäkin apua nätisti. Kallella ratsastaessa täytyy kuitenkin muistaa, että apujen täytyy olla selkeitä, tai muuten Kalle ei ymmärrä. Tällöin se voi alkaa yrittämään esim. laukkaa, kun ratsastaja yrittää saada Kallen menemään pohkeenväistöä. Kalle pitää hyppäämisestä ja esteet ylittyy ainakin 80cm korkeudesta. Kalle ei kiihdyttele radalla, vaan etenee kylmänrauhallisesti.

jälkeläiset ja astutukset

--

kisatulokset 2003

20.9.2003 Dancing Devil. 70-80cm ??
15.10.2003 Pomppiva Poni. 40-50cm 7/11
30.11.2003 Crocker. C-merkin kouluohjelma 5/6
3.12.2003 Untuvainen. 60-80cm ??
5.12.2003 Tuiskauksen Hevostila. 60-70cm ??
27.12.2003 Hevostalli.net forum. He C 2/5
27.1.2003 Kisakeskus Untuvainen. hevosparivaljakko (parina Popon Reppuli) ??

sukutaulu

Patrick Pommin Poika ??
??
Viivin-Likka ??
??
Fantasyn Kukka Fantasyn Pikku-Peikko ??
??
Keskiyön Kevät-Kukka ??
??

varusteet

estepainoitteinen yleissatula, 3 x satulahuopia [valkoinen, sininen, musta], satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset[nivelkuolaimilla], 1 x mustat kangasohjat, mustat jännesuojat etusiin sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, musta-sininen riimunnaru, 1 x riimupehmuste, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen sadeloimi, musta hikiloimi], 4 x kuljetussuojat[siniset], kärpässuoja[sininen], letityskuminauhoja [valkoisia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat sinisen sävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

© #ellie

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © #ellie