etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Riversdown's One By One
"Omppu"

© kenelm arabians
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 12.4.2003 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 159cm
Rotu :: arabialainen täysiverinen
Väri :: ruunikko
Kasvattaja :: eowyn
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Omppu mukava ja rauhallinen, ei hermoile turhista. Hän on erittäin notkea ja kestävä myös. Hän rakastaa rapsuttelua ja herkkuja, niinkuin suurin osa hevosista pitää. Hän myös rakastaa pitää omaa showta tarhassa, jolloin siellä painellaan ravia pitkin ja korkein askelin tahi sitten pukkilaukkaa riehuen muiden tammojen kanssa. Hän on se joka innostaa laumaan juoksemaan hulluna ympäri laidunta.

Hoitaessa hän on rauhallinen. Seisoo nätisti aloillaan tekemättä mitään "kauheuksia". Naapurin kanssa on kiva tapella ja vinkua, vaikka sitten välillä ollaan niin hyviä kavereita. Hän rakastaa harjaamista, suostuisi olemaan harjattavana vaikka koko päivän, kunhan saisi vain ruoat ajallaan. Kaviot hän osaa myös esimerkillisesti nostaa, vaikka välillä ei huvittaisi.

Ratsastaessa Omppu on suorastaan mahtava. Pienimmätkin avut hän kuuntelee. Askellajit ovat kauniit, vaikka se ravi ei ole parhaimmasta päästä istua. Laukan hän nostaa välillä liiankin helposti, välillä silloin kun sitä ei pyydä. Hänen estehyppynsä ovat sulavia ja kissamaisia, hän osaa tehdä käännöksiä todella ketterästi hurjassakin vauhdissa. Välillä sitä vauhtia vaan on liikaa, ja tällöin neitiä ei välttämättä saa hidastamaan. Hän on hyvin kestävä ja jaksaa juosta pitkiä matkoja yhtä kyytiä, joten matkaratsastuskisoja varmaan joskus kokeillaan hänen kanssaan.

kisatulokset 2003

30.9.2003 Ceridwyn. Helppo B 19/20
5.12.2003 Tuiskauksen Hevostila. 80-90cm ??

sukutaulu

Riversdown's One By One

Kotikummun Whisper [missä?]

Lasgo

K.K Deianeira

Vuorileijonan Eowyn

VIR MVA Ch Laakson Peace

Sagja

varusteet

musta nahkainen koulusatula, 4 x satulahuopa[1 x vihreä, 1 x musta & 2x valkoinen], 1 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 2 x mustat nahkaiset suitset[nivelkuolaimilla & kankikuolaimilla], 3 x mustat kangasohjat, vihreät jännesuojat sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 2 x riimupehmuste [vihreät], 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria
klikkaamalla kuvaa näet sen oikeassa koossa (avautuu uuteen ikkunaan).

© kenelm arabians   © kenelm arabians   © kenelm arabians   © kenelm arabians

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © holme trakehners