etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Omistaja

© kempke hof   © starfire farm

eowyn on "pieni" tytöntylleröinen Klaukkalasta, Nurmijärveltä, mutta tällä hetkellä hän asuu Ravijoella Harjun Oppimiskeskuksessa opintojen takia. Siellä hän opiskelee hevosenhoitajaksi samalla kun käy lukion.

eowyn on syntynyt 17.3.1987 ja omistaa puolipitkät vaaleat hiukset, epämääräisen väriset silmät ja silmälasitkin vielä. eowyn pitää kavereistaan, hevosista, kukkasista, tehotytöistä, karkista, jäätelöstä, limusta, luonnosta, eläimistä... yms. Kaikkea mitä eowyn väittää ei kannata ottaa todesta. eowyn on kämppiksiensä mukaan kauhea juoppo [aina kulkee se taskumatti mukanaan] ja ketjupolttaja, mutta eowyn itse väittää olevansa niin kiltti ihminen, ettei moisiin hirveyksiin ryhdy. Se kumpi väite on totta, saatte itse päätellä.

eowynillä on myös lemmikkejä. Eemeli no 6.3.1994 syntynyt poikakissa, mutta se tottelee ennemmin nimeä Emppu. Kaloja myös möllöttää eowynin kotona Klaukkalassa akvaariossa, mutta niitä hoitaa eowynin pikkuveli.

eowynin perheestä liikkuu karmaisevia juoruja [tai sitten vähemmän karmaisevia], varsinkin eowynin pikkuveljestä. eowyn tykkää myös puhua itsestään yksikön 3:ssa persoonassa, silloin kun kirjoittaa itsestään esittelyjä. Kavereiden kanssa ollessaan hän saattaa taas puhua itsestään monikon 1:ssä persoonassa. Riippuu tietenkin kenen kanssa hän sattuu olemaan liikenteessä.

eowynillä oli myös hoitoponi, saarenmaanponi ruuna Aspar [ja äläkä tule väittämään eowynille, että moista rotua ei ole olemassakaan, tai eowyn suuttuu!], mutta kun hän joutui muuttettuaan Harjuun hän joutui lopettamaan Asparin hoitamisen. Aspar asuu Solbackan ratsastuskoululla, jossa eowyn jatkaa kouluvalmennuksessa muutosta huolimatta. eli Solbackassa kävijät eivät kokonaan päässeet eroon eowynistä, eikä myöskään Aspar ja eowynin valkkuratsu Nancy.

Tuohon ylemmäs tulee siten jossain vaiheessa kuva eowynistä, kunhan hän löytää jonkun julkaisukelpoisen kuvan.

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © kempke hof, starfire farm