etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

D.G Gisellé
"Kiki"

© EVR

perustiedot

Syntynyt :: 21.7.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 162cm
Rotu :: ruotsalainen puoliverinen
Väri :: Ruunikko
Taso :: VaB, re 130cm
Kasvattaja :: Suvilahden yksityistalli
Ex.om :: Suvilahden yksityistalli Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Kiki on suht koht rauhallinen, välillä kyllä ne uudet asiat pelottaa liikaa. Mörköjä Kiki tuntuu näkevän vähän väliä ja usein lähteekin karkuun tämän takia. Kuitenkin Kiki on tosi mukava hevonen joka nauttii harjauksesta ja rapsuttelusta.

Hoidettaessa Kiki on nätisti aloillaan, välillä kurkkii millä harjalla häntä harjataan. Kiki ei pidä oikein paljoa kun kumisualla pyöritellään, mutta ei se mitään pahaa tee vaikka nenää nyrpistää ja luimii. Kaviot Kiki nostaa nätisti, vaikka takajalkojen nosto aiheuttaa välillä hieman hankaluuksia.

Ratsastaessa Kiki on vauhdikas. Esteet ylittyy välillä liiankin hurjalla vauhdilla, eikä jarruja löydy, joten painotumme Kikin kanssa tuonne koulupuolelle enemmän. Lisäksi esteradalla tuli liian usein näitä "mörköesteitä" vastaan, joten.. Kiki on todella taitava tekemään kaikenlaisia väistöjä. Se on myös loistava tasapainoltaan joten 10m voltit laukassakin onnistuu todella hyvin. Jopa pienemmätkin voltit sujuvat. Kikillä ei pidätteet toimi, jos ei osaa istua kunnolla alas satulaan ja pidättää enemmän istunnalla kuin ohjilla.

jälkeläiset ja astutukset

--

kisatulokset 2003

20.9.2003 Dancing Devil. 120-130cm ?/?

sukutaulu

Flying Castaway [missä?] - -
-
- -
-
Honey [missä?] - -
-
- -
-

varusteet

musta koulusatula, 3 x satulahuopa [1 x vihreä, 1 x sininen, 1 x valkoinen], 1 x musta satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset kankisuitset, 2 x mustat nahkaohjat, viheät jännesuojat etusiin sekä mustat hivutussuojat takasiin

mustaruskea nahkariimu, musta-vihreä riimunnaru, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, musta hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[sininen], letityskuminauhoja [mustia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © EVR