KERJ:n alaiset * kenttäkisat 8-10.2.2003


© Dodon Farm

Pomppiva Poni järjestää toiset kenttäkisansa 31.1-2.2.03, ja viimeinen osallistumispäivä on 6.02.03 tiistaina. Jokaiseen luokkaan otetaan 25 ratsukkoa, yksi ratsastaja saa osallistua kahdella hevosella/luokka ja yksi hevonen saa osallistua vain kerran koko kisaan.
Ensimmäisenä päivänä ratsastetaan koulukoe, joka ratsastetaan tallin maneesissa. Toisena päivänä ratsastetaan maastokoe, joka puolestaan järjestetään Pomppivan Ponin maastoradalla [vaikka onkin hieman huono vuoden aika, yritämme tehdä radasta mahdollisimman turvallisen ja pitävän]. Ja viimeisenä päivänä rataesteet, jokta pidetään myöskin tallin maneesissa.

Kisojen tuomarina toimii "Stinky"

Ei enään osallistumisia!

Tulokset suoritetaan pitkällä arvonnalla ja kilpailuista saa KERJ:n ranking pisteitä.

Luokat:
lka 1. ko he C/me 80 cm/re 90 cm // avoin poneille Tulokset!
lka 2. ko he C/me 80 cm/re 90 cm // avoin suomenhevosille Tulokset!
lka 3. ko he C/me 80-90 cm/re 90-100 cm // avoin kaikille Tulokset!
lka 4. ko he B/me 100 cm/re 100 cm // avoin hevosille Tulokset!
lka 5. ko he C/me 70 cm/re 80 cm // avoin kaikille [harrastelijaluokka] Tulokset!
lka 6. ko he C/me 50 cm/re 60 cm // avoin shetlanninponeille [pikkuluokka] Tulokset!

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen pomppiva_poni@hotmail.com. Otsikoksi mielellään kenttäkisat 8-10.2.2003 tai jotain aiheeseen liittyvää, mutta kaikki "hei" [tms.] ilmoittautumiset lentävät suoraan roskakoriin, eikä myöskään vieraskirjaan mitään osallistumisia, sillä poistan nekin heti. Ilmoittautumiset muodossa luokka, ratsastaja [seura, mahd. kisalupa] - <*a href="hevosen sivun osoite">hevonen<*/a> ja mailia lähettäessänne poistakaa tähdet. Toivottavasti kaikki nyt ymmärsivät :]

Osallistujat

Tulokset