etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Popon Kementári
"Kelly"

© eowyn

perustiedot

Syntynyt :: 17.3.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 159cm
Rotu :: Trakehner
Väri :: Ruunikko
Merkit :: Tähti
Taso :: VaB, re 140cm
Kasvattaja :: eowyn
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Kelly on mukava, mutta osaa olla kyllä aika pirumainenkin. Sen mielestä on kiva ärsyttää ihmisiä karkaamalla ja juoksuttamalla heitä hänen perässään. Ei se koskaan pihapiiristä lähde pois, mutta juoksentelee paikasta toiseen.

Hoidettaessa Kelly kannattaa sitoa kiinni, tai se alkaa pyörimään. Ei pidä että harjataan mahan alta, jolloin saattaa hampaat napsua. Kaviot antaa puhdistaa nätisti.

Ratsastaessa Kelly on mukava ja herkkä. Nätisti tottelee, vaikka vauhtia löytyy välillä liikaa. Väistöt on välillä hieman hankalia Kellyllä, mutta kun niitä tarpeeksi harjottelee, niin ne alkaa sujua. Vauhtia kun Kellystä löytyy muutenkin, niin sitten esteradalla se on ohjus. Välillä jarrut puuttuu välillä kokonaan jolloin ratsastajan täytyy vain toivoa että kaikki sujuu hyvin.

jälkeläiset ja astutukset

4.4.2003 Pony's Niniel [i: Laakson Special]

kisatulokset 2003

20.9.2003 Dancing Devilissä. 120-130cm ??
30.9.2003 Ceridwyn. Vaativa A 12/20

sukutaulu

Popon Kementári

Majestc's My Devil [missä?]

??

??

Kaprice [kuollut 2003]

Hero

Tiger Girl

varusteet

ruskea estesatula, 4 x satulahuopa[2 x vihreä & 2x valkoinen, 2 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 2 x mustat nahkaiset suitset [pessoakuolaimilla ja nivelkuolaimilla], 2 x mustat kangasohjat, mustat jännesuojat etusiin sekä 4 x valkoiset pintelit. tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä] sekä kärpäskarkotteita. harjat [harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © eowyn