etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Hoitajat

© ladyhawk farm

Jos haluat alkaa hoitamaan jotakin Pomppivan Ponin hevosista, valitse ensin hevonen, jota haluat alkaa hoitamaan, katso onko sillä jo hoitajia [jos on joudut valitsemaan uuden hevosen] ja sitten lähetät mailin/kirjoitat vieraskirjaan eowynille. Mainitse viestissäsi..

¤ nimesi
¤mailiosoitteesi
¤paljonko sinulla on kokemusta hevosista IRL maailmassa ja paljonko kokemusta virtuaalimaailmassa [onko (ollut) hoitohevosia/talleja]
¤hevosen nimi, jota haluat alkaa hoitamaan

Tämän jälkeen eowyn vastaa viestiisi, hyväksyy tai ei hyväksy sinua hoitajaksi. Jos hän hyväksyy, eowyn tekee sinulle hoitopäiväkirjan freebokiin, jonne saat kirjoittaa hoitokertomuksesi.

Hoitajien tehtäviin kuuluu mm. hevosen harjaus, varusteiden huolto, hevosen liikutus, mahd. boksin puhdistus jne. Myöskin kisaaminen omalla hoitohevosella on mahdollista, kunhan vain kysyy ensin minulta luvan..

Hoitajan on vähintään käytävä kerran viikossa, ja mahdollisista lomista, milloin ei pääse heppaa hoitamaan, tulee ilmoittaa minulle joko mailin muodossa, tai sitten vieraskirjaan.

Palkan hoitaja saa hoitokertomuksista. eowyn arvostelee jokaisen hoitokertomuksen, josta sitten antaa numeron 3-10, joka sitten kerrotaan 4:lla, jolloin saadaan palkan summa. Eli jos hoitaja saa hoitokertomuksensa numeroksi 5:n, tulee palkaksi 20v€ (4x5=20).

eowynin arvostelutyyli:

1-3 pistettä hoitokertomuksen pituudesta (1=kohtalainen, 2=hyvä, 3=kiitettävä)
1-3 pistettä virhemäärästä (1=kohtalainen, 2=hyvä, 3=kiitettävä)
1-4 pistettä hoitokertomuksesta kokonaisuudessa (1=kohtalainen, 2=tyydyttävä, 3=hyvä, 4=kiitettävä).

Palkalla voi sitten tulevaisuudessa valmistuvasta Pomppivan Ponin Ratsutarvikeliikkeestä ostaa itselleen tai hoitohevoselleen varusteita.

hevonen / hevoset
hoitaja
hoitopäiväkirja
palkka
D.G Gisellé
Pia
#
120v€
Cerid's Angelica, Pony's Poziomka
Netta
#
0v€
Poltergeist's Fabian
Mia
#
84v€
Dollarin Dancy
Niina H.
#
0v€

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © ladyhawk farm