etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Headway
"Heppu"

© ladyhawk farm
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 12.9.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: ori
Säkä :: 162cm
Rotu :: friisiläinen
Väri :: musta
Merkit :: --
Taso :: VaB, re 90cm
Kasvattaja :: Kouluratsastusopisto
Ex.om :: Kouluratsastusopisto
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Heppu on uskollinen ja rehellinen. Aina on nätisti kaikenlaisissa tilanteissa. Välillä siitä ei aina edes uskoisi että se on ori.

Hoidettaessa Heppu seisoo nätisti aloillaan. Tottelee nätisti hoitajansa pyyntöjä, eli väistää jos käskee, nostaa kavion yms. Ei koskaan mitään ilkeyksiä :D

Ratsastaessa Heppu on mukava. Tottelee nätisti apuja ja onkin aika taitava ja osaava kouluratsu. Ravi on hieman pompottava Hepulla, mutta laukka on taas mukavan tasaista. Esteitäkin Heppu osaa hypätä, mutta ei niin kovin hyvin. Sitä paitsi Hepulla painotutaan enemmän tuonne koulupuolelle.

kisatulokset 2003

8.10.2003 Ceridwyn. Hevosparivaljakko [parina Rivaldo] 6/9
27.1.2003 Kisakeskus Untuvainen. Noviisien hevosparivaljakko (parina Via Rubal) ??

sukutaulu

sukutaulu ei tiedossa..

varusteet

musta nahkainen koulusatula, 4 x satulahuopa[2 x vihreä & 2x valkoinen], 1 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset[kankikuolaimilla], 1 x näyttelysuitset, 2 x mustat kangasohjat, ajovaljaat sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© ladyhawk farm

© ladyhawk farm

© ladyhawk farm

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © ladyhawk farm