etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Gaisa
"Kaisa"

© eowyn - don't copy!
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 16.7.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 146cm
Rotu :: eestinponi
Väri :: tummarautias
Merkit :: tähti
Taso :: HeA, re 80cm
Kasvattaja :: ?
Ex.om :: Talli Adelhaid
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Kaisa on hieman itsepäinen, mutta myös kiltti ja innokas. Välillä tahtoo olla vaikeaa saada Kaisaa kiinni tarhassa, kun se juoksee karkuun, välillä se taas seisoo kiltisti portilla odottamassa.

Hoidettaessa Kaisa pyörii niin paljon, että se on pakko laittaa aina kiinni. Muuten hoitamisesta ei tule mitään. Kaisa myös karkailee hyvin mielellään, joten se ovi kannattaa laittaa kiinni aina. Kaisa ei oikein pidä siitä että sitä harjataan mahan alta ja silloin hampaat napsuvat ja korvat ovat luimussa. Kaisa kuitenkin rakastaa, kun sen päätä harjataan ja silloin se on lähes puoliunessa nauttien harjauksesta. Kaviot on välillä hieman hankalat putsata, sillä Kaisa ei millään meinaa malttaa pitää niitä ylhäällä. Kaisa hermostuu aina kengityksessä.

Ratsastaessa Kaisa on rauhallinen, tottelee nätisti apuja ja tekee yleensä sen mitä pyydetään. Kaisa rakastaa esteiden ylittämistä, varsinkin maastoesteiden, jolloin se painelee innokkaasti korvat hörössä hurjaa laukkaa eteenpäin. Vaikka se paineleekin lujaa, se tottelee pidätteitä hyvin, joten ei se koskaan käsistä lähde.

jälkeläiset ja astutukset

astutettu 31.7.2003 Sikuriinan Kermavohvelilla

kisatulokset 2003

--

sukutaulu

ei tiedossa..

varusteet

musta nahkainen estesatula, 4 x satulahuopa[2 x vihreä & 2 x valkoinen], 1 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, musta nahkainen rengasmartingaali, 1 x mustat nahkaiset suitset[nivelkuolaimilla], 2 x mustat kangasohjat, mustat jännesuojat etusiin, kumikellot, 2 x mustat pintelit sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat [vihreät], kärpässuoja[vihreä] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© eowyn - don't copy!

© eowyn - don't copy!

© eowyn - don't copy!

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © eowyn