etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Devil's Fleurette
"Fleur"

© ladyhawk farm

perustiedot

Rekisterinumero: FRT-023
Syntynyt :: 5.10.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 159cm
Rotu :: friisiläinen
Väri :: musta
Merkit :: -
Taso :: VaA, re 100cm
Kasvattaja :: Devil Scepter [lopettanut]
Ex.om :: Devil Scepter [lopettanut]
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Fleur on todella innokas ja sitä on vaikka muille jakaa. Se ei ikinä malta olla paikallaan minuuttia kauempaa ja tarhassa aina heti ensimmäisenä pukkilaukat. Ihmisiä se ei ujostele yhtään vaan aina kun joku tulee talliin Fleuren pää pilkistää oven yli. Se on hevonen johon on erittäin helppo ihastua, sillä se osaa olla todella suloinen, ja vaikka se olisikin välillä vähän 'villihkö' se ei silti tee kenellekään mitään ainakaan tahallaan. Jokaisen lähelle tulijan taskut se tutkii perusteellisesti, jos vaikka sattuisi löytymään jotain syötävää.

Hoidettaessa Fleur kannattaa laittaa kiinni jos se ei ole ollut ennen sitä liikkumassa, sillä jos se ei ole kiinni se koko ajan kurkkii karsinan oven yli ja pyörii, eikä hoitamisesta silloin tule oikein mitään. Kavioitakaan se ei silloin malttaisi pitää kauaa ylhäällä.

Ratsastaessa Fleur on ihan mukava, tai sekin tietysti riippuu aina ratsastajasta ja siintä millaisista hevosista hän pitää. Mutta yleensäkin Fleur on reipas ja tottelee apuja hyvin jos ne ovat tarpeeksi napakoita. Laukassa se saattaa välillä vähän innostua, mutta sekin hoituu puolipidätteillä ja rauhallisilla otteilla. Fleur menee esteitä ja koulua ihan kohtalaisesti, kunhan vaan jaksaa keskittyä. Sillä voi aina välillä käydä pienet laukat vetämässä laukkaradalla, niin kyllähän se rauhoittuu :). Fleuella on kokeiltu valjakkoajoa ja se onkin todettu ihan hyväksi lajiksi maastoratsastuksen rinnalla, josta Fleue vaikuttaa myöskin pitävän kovasti.

jälkeläiset ja astutukset

--

kisatulokset 2003

--

sukutaulu

Lagoon's Possible II Possible Must Kill
Blondie
Luna -
-
Dixie Dorothy DeSotho Laakson Dreamer
Sierra's [kuollut]
Semor -
-

varusteet

musta koulusatula 3 x satulahuopa [1 x musta kultareunuksin, 1 x sininen ja 1 x valkoinen], 1 x musta satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset [kankikuolaimilla], 2 x mustat nahkaohjat sekä mustat ja valkoiset pintelit

musta nahkariimu, musta riimunnaru, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, musta hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[sininen], letityskuminauhoja [mustia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © ladyhawk farm