etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Vuorileijonan Eowyn
"Ellu"


Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 11.12.2001 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 150cm
Rotu :: arabialainen täysiverinen
Väri :: hallakko
Merkit :: --
Taso :: HeA, re 120cm
Kasvattaja :: Vuorileijona
Ex.om :: Vuorileijona
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn
Hoitaja :: Siiri || hoitopäiväkirja

Luonteeltaan Ellu on rauhallinen mutta leikkisä. Tarhassa aina pitämässä omaa showta. Siellä se ravailee aina pitkin askelin päätään heitellen. Ellu ei koskaan tee ihmisille pahaa ainakaan tahallaan, varsinkaan pienille lapsille.

Hoidettaessa Ellu seisoo aina nätisti aloillaan, ei temppuile tms. Mutta aina kun hoitaja vaihtaa harjaa, Ellun pitää tutkia se ensin ennen kuin saa harjata. Kaviot Ellu nostaa jo melkein käskystä, sen lisäksi tarvitsee vain koskettaa jalkaa. Ellu on hieman arka päästä, varsinkin korvistaan, eikä anna aina koskea sinne, mutta jos se luottaa hoitajaansa, se antaa tämän tehdä melkein mitä vain.

Ratsastaessa Ellu on mukava ja herkkä. Tottelee pienintäkin pohje apua. Ellu kuitenkin tarvitsee varman ratsastajan, sillä jos ratsastaja jännittää liikaa, Ellukin hermostuu. Suustaan Ellu on todella herkkä, joten ei saa olla ratsastaessa kovakätinen, tai Ellu menee paniikkiin. Esteillä Ellu etenee mukavasti, välillä hieman liian lujaa, mutta pienillä pidätteillä se hidastaa vauhtia, yleensä jopa pelkkä istunta saa Ellun hidastamaan.

jälkeläiset ja astutukset

5.11.2002 Pony's Elendil [i: Sprietland's Jerecho]
24.12.2002 Pony's Galadriel [i: Sprietland's Jerecho]
12.4.2003 Riversdown's One By One [i: kotikummun whisper [missä?]]

kisatulokset 2002

24.7.2002 Kastanjantallilla. Helppo B 3/6 (suitset nivelkuolaimilla)
31.7.2002 Hevoslaakson tallilla. Helppo A 2/6 (sininen ruusuke ja 25€)
4.8.2002 Raffen kisatallilla. Helppo A 6/6

kisatulokset 2003

--

sukutaulu

Vuorileijonan Eowyn

VIR MVA Ch Laakson Peace

Last Hope

Lady Diva

Sagja

Kuhailan

Saqlawi

varusteet

musta nahkainen yleissatula, 4 x satulahuopa[2 x vihreä & 2x valkoinen], 1 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset[kumikuolaimilla], 2 x mustat kangasohjat sekä 4 x valkoiset pintelit.

näyttelypäitset, tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© kenelm arabians

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © kenelm arabians