etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Demon Sprit
"Piru"

© Kempke Hof
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 29.12.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: Ori
Säkä :: 160cm
Rotu :: FWB
Väri :: Ruunikko
Merkit :: Tähti
Taso :: HeB, re 130cm
Kasvattaja :: Salt / Puroharju
Ex.om :: Nina / Riversdown
Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Piru on ihastuttava nuori ori. Se yrittää aina kääntää huomionsa itseensä ja tarhassa sillä on usein aikamoinen show päällä. Sitä ollaan paljon käsitelty varsana, jotta se käyttäytyisi kunnolla ihmisten seurassa ja siinä ollaankin onnistuttu. Usein kyllä, jos Pirua ei jokin asia miellytä, se alkaa kuopimaan etujaloillaan maata.

Hoidettaessa Piru luimistelee paljon, sillä se ei pidä ollenkaan harjauksesta. Ei se koskaan mitään tee ihmiselle vaikka hampaatkin saattaa napsua yhteen. Piru inhoaa yli kaiken pesemistä. Silloin pitää monta ihmistä olla apuna, jos haluaa Pirun pestä, sillä se tanssahtelee ja yrittää päästä pakoon inhottavaa vettä. Sateestakaan se ei juuri pidä, joten rakensimme sille tarhaan katoksen jonne se voi piiloutua sateen ajaksi.

Ratsastaessa Piru liikkuu eteenpäin pyrkivin askelin. Se pitää kaikista uusista harjoituksista, mutta kyllästyy, jos samaa toistetaan viikkotolkulla. Piru on todella mukava ja herkkä ratsastaa, ja tottelee nätisti apuja vastaan hangoittelematta. Vaikka Piru on loistava kouluratsu, niin se osaa myös hypätä todella loistavasti. Esteet se hyppää fantastisella tekniikalla ja korkealta. Vaikka sillä ei olla vielä hypätty 130cm ratoja korkeampia esteitä, uskon sillä olevan kapasiteettia vielä korkeampiinkin. Piru rakastaa hyppäämistä ja paineleekin todella reipasta laukkaa korvat eteenpäin sojottaen esteradalla.

jälkeläiset ja astutukset

--

kisatulokset 2003

20.9.2003 Dancing Devilissä. 120-130cm ??
1.10.2003 Pomppivassa Ponissa. Helppo B 1/15
3.12.2003 Untuvainen. 100-120cm ??

sukutaulu

demon sprit

i. may 14th h'dark zel xx

ii. greymask's móricz xx

ie. love 4 me xx

e. candy dream's black demon

ei. -

ee. -

varusteet

tummanruskea nahkainen yleis-, este-, ja koulusatula, 4 x satulahuopa[2 x vihreä & 2x valkoinen, 2 x musta nahkainen satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 2 x mustat nahkaiset suitset[nivel-, ja kankikuolaimilla], 2 x mustat kangasohjat sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, kankainen tummanvihreä riimunaru ketjuremmillä, 2 x riimupehmuste [valkoinen & musta], tummanruskeat näyttelysuitset, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, punainen hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä], päänsuojus[vihreä], rusetteja[valkoisia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© kempke hof

© kempke hof

© kempke hof

© kempke hof

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © kempke hof