etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

Popon Daeron
"Dallu"

© eowyn
Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 10.5.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: ori
Säkä :: 166cm
Rotu :: SWB
Väri :: Ruunikko
Merkit :: läsi,
Taso :: HeA, re 120cm
Kasvattaja :: eowyn
Ex.om :: Marja Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan mukava ja helppo käsitellä, paitsi jos tulee tammoja lähettyville. Silloin Dallu rupeaa esittämään kamalasti yrittäen kiinnittää tamman huomion itseensä. Silloin ei auta muu kuin komentaa Dallua olemaan kunnolla. Taluttaessa kannattaa olla tarkkana.

Hoidettaessa Dallu on nätisti, sillä se pitää harjaamisesta. Varsinkin kun kumisualla tai jollain muulla vastaavalla rapsutellaan. Ei pidä kylläkään vedestä, joten peseminen on hieman hankalaa.

Ratsastaessa Dallu on kuumahko ja usein ratsastaja lentääkin alas Dallun selästä sen aloittaessa komean pukki sarjan. Viime aikoina Dallu on onneksi hieman rauhoittunut eikä pukkisarjoja ole vähään aikaan näkynyt. Pidätteet on välillä vähän hakusessa Dallun kanssa sillä se tykkää juosta kovaa eteenpäin. Esteitä Dallu hyppää nätisti eikä kieltäydy koskaan. Välillä vain vauhti kiihtyy niin hurjaksi ettei hyppäämisestä tule mitään.

jälkeläiset ja astutukset

10.5.2003 Rohan's Matrix [e: Siksak's Lanbetta]

kisatulokset 2003

14.8.2003 Arena Connemaras. He A 4/10
30.9.2003 Ceridwyn. Vaativa B 9/20
1.10.2003 Pomppiva Poni. Helppo A 3/15
5.12.2003 Tuiskauksen Hevostila. 120cm ??

sukutaulu

Laakson Poltergeist [kuollut 2003] ? ?
?
? ?
?
MRT Delice [kuollut 2003] Captain Slotten ?
?
Lajka ?
?

varusteet

musta estesatula, 1 x musta rintaremmi martingaalilla, 4 x satulahuopa [2 x sininen & 2 x valkoinen], 1 x musta satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset meksikolaisella turpahihnalla ja pessoakuolaimilla, 1 x mustat kangasohjat, mustat jännesuojat etusiin, mustat hivutussuojat takasiin sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, musta-sininen riimunnaru, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, musta hikiloimi & tummansininen ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[siniset], kärpässuoja[sininen], letityskuminauhoja [mustia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat sinisen sävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© eowyn

© eowyn

© eowyn

© eowyn

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvien © eowyn