etusivu

hevoset
orit
tammat
ruunat
yksityiset
myytävät
kasvatit

toiminta
kisat
PoPoRa
astutuskalenteri

muuta
hoitajat
muistoissamme
omistaja
tekijänoikeus

yhteys
e-m@il
vieraskirja

D.G Claudia D' Andora
"Clara"


Lisää kuvia alhaalla

perustiedot

Syntynyt :: 16.7.2002 [VHKR]
Sukupuoli :: tamma
Säkä :: 167cm
Rotu :: SWB
Väri :: Ruunikko
Merkit :: tähti, pilkku
Taso :: HeB, re 110cm
Kasvattaja :: Suvilahden Yksityistalli
Ex.om :: Suvilahden Yksityistalli Asuintalli :: Pomppiva Poni
Om. :: eowyn

Luonteeltaan Clara on hyvin utelias ja leikkisä. Aina kaikki uusi pitää tutkia ja aina sillä riittää energiaa riehua tarhassa parhaimman kaverinsa Kikin kanssa. Clara on myös hyvin ystävällinen ja tarpeen tullen rauhallinen, ei hermostu turhista asioista.

Hoidettaessa Clara pyörii ympäriinsä, muttei pahaa tarkoita. Se oikein rakastaa pesulle pääsyä ja malttaakin seistä silloin aloillaan ja nauttia viileästä vedestä. E lähde karsinasta ulos, vaikka ovi on auki, mutta jos se huomaa lattialla sen oven vieressä jotain mielenkiintoista [kuten esimerkiksi harjan, ämpärin tms.], se ensin haistelee sen perusteellisesti ja sitten nappaa sen suuhunsa ja heittää sen toiselle puolen käytävää.

Ratsastaessa Clara on mukava. Se kuuntelee nätisti apuja, mutta innostuu laukassa. Silloin saattaa muutama pukkikin tulla, mutta ei sen takia, että se tahtoisi ratsastajastaan eroon. Claran kanssa treenatessa pitää keksiä vaihtelevia ratsastustunteja tai muuten se kyllästyy pian ja alkaa olla yhteistyöhaluton. Esteitä Clara hyppää mielellään ja loistavalla tekniikalla ne ylittyykin. Uittamaankin ratsain kannattaa Claran kanssa mennä, sillä se pitää vedestä :D

jälkeläiset ja astutukset

kisatulokset 2003

--

sukutaulu

Hamlet [missä?] ? ?
?
? ?
?
Moonflower's Cinderella [missä?] ? ?
?
? ?
?

varusteet

musta estesatula, musta koulupainoitteinen yleissatula, 1 x musta rintaremmi, 4 x satulahuopa [2 x vihreä & 2 x valkoinen], 1 x musta satulavyö, valkoinen satulavyön pehmuste, 1 x mustat nahkaiset suitset[full cheek kuolaimilla], 1 x mustat kangasohjat, mustat jännesuojat etusiin sekä 4 x valkoiset pintelit.

tummanruskea nahkariimu, musta-vihreä riimunnaru, 4 x loimi[vihreä talliloimi, tummansininen talviloimi, vihreä hikiloimi & tummanvihreä ratsastusloimi], 4 x kuljetussuojat[vihreät], kärpässuoja[vihreä], letityskuminauhoja [mustia] sekä kärpäskarkotteita.

harjat
[harjat vihreänsävyisiä.] pölyharja, pehmeäharja, dandy harja, kumisuka, piikkisuka, hikiviila, kavio rasva- ja öljy sekä suti, pyyhe, helosan, pääharja, kaviokoukku, 3 x pesusieni [sieraimia, silmiä & henk.kohtaista hygieniaa varten], pesusieni & hevossampoota.

kuvagalleria

© Rosevale Farm

layn ja tekstin © eowyn
taustan © eowyn
kuvan © Rosevale Farm