Rinki Zira
Mielipiteeni

Täällä ovat mielipiteeni kaikista ringin talleista.Lue VIP-talleista Täällä

Ns. Normaalit tallit

-

Siittolat

Shetland Ponies # # # # Värit ovat yhteensopivat ja kuvat otsikon vieressä melko hyvin leikattuja, mutta vasemman puoleinen näyttää jotenkin aika epäaidolta. Toimintaa jonkun verran, hevosilla laadukkaat kuvat. Cristy stable # # # # ½Aivan ihana ulkoasu. Lay on huolella suunniteltu, värit sopivat hienosti yhteen.Tausta on hieno, siinä kesäisiä kuvia muuten talvisissa väreissä (+). Itse ottamia kuvia (+), hyvin menestyviä hevosia (+), päivityksiä usein ja tallilla vilisee kävijöitä (+). Hevosten layt myös itse tehtyjä.
Norjistalli Capital # # # ½ Hienot värit, hevosilla vähän, mutta hyviä kuvia. Joillakin hevosilla hyvät ja laadukkaat kuvat, toisilla taas hieman huonommat.. Lay on hieno, ja taustan kuva hyvin leikattu.
Liinaharjan Suomenhevostalli # # ½ Lay on hieno, huolella tehty. Otsikko on sopivasti talvinen, niinkuin ulkoasu muutenkin. Iframe on kuitenkin liian iso (tai minun mielestäni ainakin). Ja kun iframe on jonkin verran "läpinäkyvä", kaikista teksteistä ei saa selvää, ja kuvat ovat haaleita.Taulukoissa fontit ovat erikokoisia ja värisiä tavalliseen nähden. Linkit ovat aivan normaaleja (-?)
Kuunhaka 2004 # # + Lay on hieno, otsikko erottuu häiritsevästi taustasta. Linkit erottuvat aika heikosti muusta tekstistä, mutta hienot linkit kuitenkin. Hevosten sivu erivärinen kuin muiden, ja se aukeaa isona, ei siis iframeen. Hevosilla vain 1 kuva/hevonen. Käytetty paljon merkkejä(malliin: ~*:.) (-). Siittolaksi useaa hevosrotua.

Kisatallit

Talli Tombcloud # # # Talvinen ulkoasu. Hevosia sopivasti, niillä ei ole näyttelykuvia. Eli ne ovat este ja koulupainotteisia. Hevosten layn värit eivät sovi muuhun ulkoasuun (beige ja tummansininen). Ympäristö kuvailtu hienosti. Mutta jotenkin tallia katsellessa siihen "kyllästyy"..

Monitoimitallit

Onnenpolle # # # ½ Hieno lay, mutta se on valmis. Taustan kuvat sulosia, itse ottamia (+). Hevosilla hieno lay joka on nyt itse tekemä (+). Pisteet pysyvät silti samoina, koska taktiikka oli aikasemmi eri.
MT Tuule Kuiske # # Lay on hieno (valmis,-). Ei linkkiä takaisin etusivulle.Toimintaa on aika paljon. Hevosten layt on erilaiset. (Kisakalenterin värit huonot.) Jotkut hevosten kuvista on pienennetty/suurennettu niin, että suhteet on mennyt vähän solmuun..
Ratsutila Kultaorvokki # # # Pidän ulkoasusta, vaikka se onkin erittäin "normaali". Värit ovat pehmeät, sopivat yhteen. Hoitaja lähes kaikilla hevosilla (+), tallilla paljon käviöitä. Hevosilla kaikille vapaita kuvia (-). Paljon toimintaa.