Koiranpäiviä / Black Lily Layouts
► LINKKI ► LINKKI ► LINKKI ► LINKKI ► LINKKI ► LINKKI

Koiranpäiviä

     

Ulkoasusta

Älä kysy, en tiedä. Tämä tekele lähti rakentumaan vanhoista ylijäämämateriaaleista: vanha harjoittelu sai toimia koodina ja kuvat olin tallentanut myöhempää käyttöä varten flickristä. Kuvat eivät ole niinkään hienoja otoksia kilpailuista, vaan nuo hieman hassummat tilannekuvat kuvaavat hienosti jokapäiväistä tallielämää. Huomatkaapa muuten myös vasemmanpuoleisen, vaaleanrautiaan hevosen upea klippaus. <:
Jälleen kerran simppeli, ainoa haastavampi juttu on vaihdella taustavärejä: Tausta pitää muokata kuvanmuokkaimella. Kuvat on kuitenkin helppo vaihtaa mieleisiksi ja otsikko kirjoittuu yhtä helposti kuin mikä tahansa teksti.

Asennusohjeet

1. Tallenna alla olevat kuvat koneellesi ja lataa ne kotisivupalvelimellesi. Älä vaihda tiedostonimiä, ellet halua vaihtaa niitä koodiinkin. Kuvat ovat oikeasti oikean kokoisia. Älä suoralinkitä kuvia!


2. Kopioi alla olevassa laatikosta ulkoasun koodit ja liitä ne tyhjälle html-sivulle (kopioi=maalaa teksti kokonaan mustaksi ja paina hiiren oikeasta näppäimestä "kopioi". Liitä=paina hiiren oikeasta näppäimestä "liitä").
3. Lisää sivun sisältö, vaihda linkkien osoitteet oikeiksi yms.
4. Tallenna. Nyt ulkoasun pitäisi olla sivuillasi.
Layout © Black Lily Layouts   Kuvat © Ferdi's World / flickr.com (Lisenssi)