virtuaalitalli Harbowton
 
INDEX       TALLI       HEVOSET      
KASVATUS         TOIMINTA       MUUTA      

Muuta

Sitten on olemassa vielä jotain muuta, jotain, joka ei kuulu hevosin, esittelysivulle, etusivulle tai toimintasivuille. Nämä asiat löydät toivottavasti täältä. Jos et vieläkään löytänyt etsimääsi, laitathan viestiä tallin vieraskirjaan.

      edellinen


Linkkilista

Linkkilistalta löytyy ehdottomasti käymisen arvoisia virtuaalitalleja sekä muita aiheseen liittyviä sivustoja. Uuden käytännön mukaan linkkilistalle ei pääse enää pyytämällä, vaan sinne listataan 21 tallin omistajan ehdotonta suosikkitallia. Sivulta löytyy lisäksi Harbowtonin bannerit, joita voi lisätä omille sivuilleen mainostamaan Harbowtonia.

Kiitokset & Tekijänoikeus

Tekijänoikeustalki suojaa kaikkea Harbowtonissa olevaa materiaalia. Suurimman osan kaikesta materiaalista sivuilla (ulkoasu, tekstit...) on tehnyt tallin omistaja Chu itse. Aivan kaikkeen materiaaliin on luvat kysytty ja myös saatu, laitonta materiaalia ei sivuilta löydy lyhdynkään kanssa. Mitään materiaalia ei Harbowtonin sivuilta saa siltikään kopioida, lukuun ottamatta tietenkin Harbotonin bannereita. Suurin osa Harbowtonin materiaalista on joko tehty itse, tilattu tai esimerkiksi kuviin on kysytty erillinen lupa, vaikka sitä "Lupa ON!!"-tekstiä ei sinne tekijänoikeuksiin olekaan lisätty.
Tarkat tekijänoikeudet löytyvät jokaisen hevosen sivuilta. Koristekuvien tekijänoikeudet näet, kun pidät hetken hiirtä kuvan päällä.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää liittyen tallin tekijänoikeuksiin, lähetä toki mailia tai kysy asiaa vieraskirjassa. Harbowton ei kuitenkaan myönnä lupia kuvien, tekstien tai muiden materiaalien kopiointiin.

Meille kuvalupia ovat antaneet mm. HW Farm, Jordan Stables, Benny deRuiter Stables, Jaques Toffi, Kempke Hof, T. Wulff ja pari yksityistä kuvaajaa. Suuret kiitokset heille!

Tekijänoikeuslaki
Tekijänoikeus ja virtuaalitallit


Arvostelut

Toiset tykkää, toiset taas eivät. Rohkeammat ovat jopa kirjoittaneet mielipiteensä sivuista ylös ja antaneet ne eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan myös uusia arvosteluja, jotta tallista voitaisiin rakentaa aina vain parempi. Asiallisia arvosteluja saa jättää mielellään nimimerkillä tallin vieraskirjaan tai sähköpostiin.

Arvostelut löytyvät tämän linkin takaa.


Webdesing Chu 2009     virtuaalitalli / a sim-game stable