virtuaalitalli Harbowton
 
INDEX       TALLI       HEVOSET      
KASVATUS         TOIMINTA       MUUTA      

Haluatko arvostella?

Asiallisia, hieman pidempiä arvosteluja otamme mielellään vastaan. Kaikki arvostelijat ja arvostelut pääsevät lähes poikkeuksetta esille tälle sivulle. Jos sisäinen kriitikkosi heräsi ja haluat ehdottomasti arvostella Harbowtonin, voit tehdä sen mieluiten nimimerkillä vieraskirjaamme.

      edellinen


Arvostelut

Nimi Harbowton kuullostaa kivalta, ei mikään massanimi joita nykyään tuppaa löytymään. Ulkoasu on hieno, mutta tuntuu, että siitä puuttuisi jotain. En osaa sanoa mitä, mutta jotain kuitenkin. Vähän myös itseäni häiritsee tuo ulkoasun samankaltaisuus Coleyardin kanssa, mutta ymmärrettävää, jos talli kerran on jatkoa Colelle. Esittely on ihan sopivan pituinen ja kiinnostava lukea, mitään pitkiä ja varsinkaan hätiköityjä kirjoituksia ei jaksa edes lukea loppuun asti.
Hevosia on laitettu sivuille vasta yksi, mutta se on ymmärrettävää juuri aloittaneella tallilla. Pikahaku hevoset-sivulla on erittäin hyödyllinen! Muilta talleilta en olekaan sellaista vielä löytänyt. Tallilla kävijöille ei juurikaan mitään toimintaa ole vaan heidän pitää vain selailla sivuja. En kuitenkaan tarkoita, että hevosille pitäisi ottaa hoitajat. Hoitajatoiminta kun ei ole ainakaan mielestäni se tärkein toiminta.
Kokonaisuudessaan selkeä ja mukavan oloinen talli.
    Vuonis 14.11.2008


Tallin ensivaikutelma on hyvä. Ulkoasu on selkä ja siinä on kivat värit. Tallin nimi, otsikko on kivalla fontilla joka pysyy kuitenkin yhtä aikaa selkeänä. Ulkoasun teksti kenttä saisi olla ainakin ehkä hitusen leveämpi.
Teksti on kiinnostavasti kirjoitettu, ja sitä haluaa lukea lisää. Se on myös virheetöntä ja selkeää luettavaa. Koska tekstit on ns. "lajiteltu" eri "laatikkoihin" se tuo myös selkeyttä.
Hevoset on listettu siististi ja päälinkit ovat hyvin näkyvillä ja ulottuvilla. Tallin, maisemien ja hevosten kuvat ovat upeita. Niiden eteen on tehty enemmänkin kuin vain napsuteltu Jenny K. sivut eteensä. Kaikki kuvat on myös laitettu "kehyksiin".
Selkeä ja hieno talli Chulta, ja osaat kanssa tehdä niin hienoja että melkein kateeksi käy välillä. ;) Tallit tuntuvat kuitenkin aina saman henkisiltä, mutta tietenkin kun niillä on sama tekijä. Mielestäni tämä talli oli jollain jännällä tavalla kiinnostavampia kuin toiset, toiset vaan olivat yli hienoja. Enkä sillä tarkoita etteikö tämäkin olisi.
    Hepo 28.12.2008


Webdesing Chu 2009     virtuaalitalli / a sim-game stable