virtuaalitalli Coleyard Sporthorses
► INDEX     ► TALLI     ► HEVOSET     ► TOIMINTA     ► MUUTA             vieraskirja     @
Tänne sivulle on kasaantunut kaikki se muu, mille ei muuta sivua ole saatu. Jos et vielä tältäkään sivulta löytänyt hakemaasi, laita toki viestiä Coleyardin vieraskirjaan.

  Muuta infoa

  Tekijänoikeus

Tekijänoikeus, copyright, copyt... Enemmän tai vähemmän rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tekijänoikeustalki suojaa kaikkea Coleyardissa olevaa materiaalia. Suurimman osan kaikesta materiaalista sivuilla (ulkoasu, tekstit...) on tehnyt tallin omistaja Chu itse. Aivan kaikkeen materiaaliin on luvat kysytty ja myös saatu, laitonta materiaalia ei sivuilta löydy lyhdynkään kanssa. Mitään materiaalia ei Coleyardista saa siltikään kopioida, lukuun ottamatta tietenkin Coleyardin bannereita.
Tarkat tekijänoikeudet löytyvät jokaisen hevosen sivuilta. Koristekuvien tekijänoikeudet näet, kun pidät hetken hiirtä kuvan päällä.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää liittyen tallin tekijänoikeuksiin, lähetä toki mailia tai kysy asiaa vieraskirjassa. Coleyard Sporthorses ei kuitenkaan myönnä lupia kuvien, tekstien tai muiden materiaalien kopiointiin.

- Tekijänoikeuslaki
- Tekijänoikeus ja virtuaalitallit
  Arvostelut

Toiset tykkää, toiset taas eivät. Rohkeammat ovat jopa kirjoittaneet mielipiteensä sivuista ylös ja antaneet ne eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan myös uusia arvosteluja, jotta tallista voitaisiin rakentaa aina vain parempi. Asiallisia arvosteluja saa jättää mielellään nimimerkillä tallin vieraskirjaan tai sähköpostiin.

Arvostelut löytyvät tätä nykyä kokonaan omalta sivultaan.
  Linkkilista


Timmellys
Team AK
Darren Sporthorses
Yusra Stud
Warrock
Hiirenmutka

Rasande
Dirtymere
Jasmine Lane
Yanblad
Kelmin Ponitalli
Noppakuution ratsutila

Belvine
Crimsom Trotters
Charme
Mary's Siittola
Burnaway
Leijonamäki

  Linkitä

Haluatko linkittää Coleyardin oman tallisi sivuille? Onnistuu. Voit linkittää Coleyardin joko aivan tavallisella tekstilinkillä, tai sitten voit käyttää omia bannereitamme siihen. Bannereiden käyttämiseen ei tarvita lupaa, kunhan vain et suoralinkitä tai muokkaa näitä omaan käyttöösi. Bannerit ovat kokoa 150 x 60 pikseliä.


Bannereiden kuvat © Christiane Slawik
© CHU & ULKOASUN KUVAT © BAGONIEBOS - KOPIOINTI KIELLETTY.
COLEYARD ON VIRTUAALITALLI / COLEYARD IS A SIM-GAME STABLE.