virtuaalitalli Coleyard Sporthorses
► INDEX     ► TALLI     ► HEVOSET     ► TOIMINTA     ► MUUTA             vieraskirja     @
Kuvagalleria


© Bagoniebos
Kuvat aukeavat klikkaamalla uuteen ikkunaan.

  Megalomaniac

virtuaalihevonen
Nimi: Megalomaniac
Kutsutaan: Manu
Rotu: Belgialainen puoliverinen, BWP
Rekisterinumero: VH-00000

Väri: ruunikko
Painotus: yleispainotus

Merkit: tähti, sukka otj
Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 167 cm

Syntynyt: 28.06.2007 /
Koulutustaso:
    Ko: Prix St. Georges
    Re: 120 cm
    Me: 120 cm
Jälkeläiset: - (i: - )

Kasvattaja: E. Revinn, Belgia
Omistaja: Chu
Kotitalli: Coleyard Sporthorses
Manu, ori jolta löytyy huumoria päivästä päivään. Manun, erittäin tuttujen ihmisten kesken "Muulin" huumori ei - ikävä kyllä - esihetkellä jaksa kuitenkaan aina naurattaa varsinkaan sitä, jonka vastuulla ori on. Jälkeenpäin orin tempauksia muistellaan silti lähinnä hymyssä suin.

Manu saattaa ensisilmäykseltä näyttää aivan tavalliselta hevoselta. Orilta kuitenkin löytyy rutkasti luonnetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen katse lumoaa pahaa-aavistamattoman tallityöntekijän helposti, jolloin kyseinen ihminen joutuu nopeasti liemeen, ellei ole varuillaan. Milloin ori ei ole karannut naapurin mummon kukkapenkkiin, se on joko loikannut keskelle lantalaa tai sitten lukkojen takana laitumella tai karsinassa. Niin, Manu on lisäksi oikea lukkoseppä, joka karkaa helposti niin karsinasta kuin tarhastakin. Koskaan se ei kuitenkaan juokse pitkälle, vaan mieluummin se viljelee kaaosta jossakin lähettyvillä - aivan kuin se haluaisi nähdä ihmisten naamat, kun he huomaavat mitä ori on saanut aikaan!

Karsinassa Manu saattaa olla kokemattomalle ihmiselle hieman hankala, mutta puree ja potkii silti erittäin harvoin. Jos orin saa pysymään karsinassaan, se on itse asiassa melko helppo hoidettava: Nostaa kaviot vaivatta, satulavyön saa kiristettyä helposti ja suitset saa nopeasti orin päähän.

Ratsastaessa Manu tarvitsee ehdottomasti kokeneen ratsastajan, joka tietää minne ollaan menossa ja kertoo sen selkeästi Manullekin. Manu saattaa olla ratsastaessa hieman säikky, ja jos Manu kerran saa ratsastajalta vallan se jatkaa kyllä sitä koko lopputunnin. Vaikka Manu onkin haastava, niin tarpeeksi kokenut ratsastaja saa sen kuitenkin kulkemaan hyvin, muodossa ja peräänannossa.
Manun askellajit ovat mukavat, paitsi tietenkin jos Manu päättää valita temmon oman mielensä mukaan. Normaalitilanteessa Manun käynti on rytmikästä, ravi reipasta ja laukka pyörivää.
Esteillä Manu on reipas ja ketterä. Manun hyppytyyli on enemmän reipas kuin puhdas, sillä vauhdin myötä esteetkin saattavat lipsahtaa kannattimilta Manun tieltä. Maastoesteet sujuvat kuitenkin hyvin, sillä niitä pitkin Manu voi vaikka liukua.

Kilpailuissa Manu saattaa hieman reagoida negatiivisesti ihmisten stressaamiseen, mutta usein miten noudattaa radalla sovittua suunnitelmaa. Kuljetus on Manusta melko mukavaa, itse asiassa Manu ei reagoi koko toimenpiteeseen juuri mitenkään.

© Chu  Sukupuu

Megalomaniac
belgianpuoliverinen
Isä: Reeboks
belgianpuoliverinen evm
Ii: Trickstar
belgianpuoliverinen evm
Ie: Alicious
belgianpuoliverinen evm
Emä: Triumphant
belgianpuoliverinen evm
Ei: Connecticut
belgianpuoliverinen evm
Ee: Thales Diary
belgianpuoliverinen evm
  Kisamenestys

Vain sijoitukset.

16.10.2008 - Coleyard - ERJ esteratsastus - 100 cm - 1/22
  Hoito & Ruokinta

Tarhataan Japin kanssa tarhaan 8.
Sateella ruskea sadeloimi, jos alle -7 vihreä fleeceloimi päälle. -10 Asteella vihreä toppaloimi. Kylmemmällä ei ulos.

Ratsastukseen:
Yleissatula, musta neliöhuopa, luonnonvalkoinen teddyromaani sekä meksikolaiset suitset oliivikuolaimilla.

Tarhaan mennessä ja kiinni sidottaessa päähän musta nahkariimu, tarhaan talutetaan ruskean ketjuriimunnarun kanssa. Pidemmillä matkoilla talutus aina suitsista. Sidottava huolellisesti kiinni.

Harjapakissa:
juuriharja
kumisuka
pölyharja
piikkisuka
pölyharja
kaviokoukku
2 kpl pesusieniä
pehmeä harja

pääharja
Ruokinta:
Aamuin-illoin n. 2 sylillistä heinää, 2l kaura-rypsiöljy-prix-puuroa.© CHU & ULKOASUN KUVAT © BAGONIEBOS - KOPIOINTI KIELLETTY.
COLEYARD ON VIRTUAALITALLI / COLEYARD IS A SIM-GAME STABLE.