virtuaalitalli Coleyard Sporthorses
► INDEX     ► TALLI     ► HEVOSET     ► TOIMINTA     ► MUUTA             vieraskirja     @
Statistiikkaa

- Kasvatteja syntynyt 6 kpl
- Myytäviä kasvatteja 1 kpl

  Kasvattilista 2007-2008
  Astutuskalenteri
  Kasvattien myyntiehdot

  Kasvatustoiminta

Mikä olisi sen suloisempi näky, kuin vastasyntynyt varsa emänsä vierellä? Ei kai juuri mikään, siksipä täällä Coleyardissakaan ei pystytä vastustamaan niitä.
Kuten varmaankin monelle on tullut jo selväksi, Coleyardissa kasvatetaan vain belgialaisia puoliverisiä. Lisää tietoa kyseisestä rodusta saat mm. täältä. Muistathan edelleen, että Coleyard on virtuaalinen talli, hevosia ei siis ihan oikeasti ole saatavilla.

Coleyardin kasvatit tunnistaa pääasiassa kasvattiliitteestämme v. Cole (esimerkiksi Nimetön v. Cole). Aikaisemmin kasvattiliitteenämme toimi COL (esimerkiksi COL Nimetön), jota käytämme edelleen silloin tällöin, mutta paljon harvemmin. Kasvatusliite COL on rekisteröity VRL:n kasvatusnimirekisteriin, ja toivommenkin että kasvattiemme omistajan rekisteröisivät kasvattimme kasvatusnimelle. Toinen liitteemme on vielä rekisteröimättä.

Coleyardissa panostetaan kasvattien suorityskykyyn ja luonteeseen. Kaikki kasvattimme ovat -aivan kuten muutkin hevosemme- yksilöitä, joita hoidetaan ja pidetään huippukunnossa ennen kuin ne muuttavat uuteen kotiinsa maailmalle. Jokaiselle kasvatillemme suunnitellaan tarkoin kohtuuhyvät ja edes hieman menestyneet vanhemmat, vaikka Coleyardissa ei arpaonnen uskotakaan periytyvät varsalle. Reipas persoona, yhteistyöhaluinen luonne, potenttiaali ratsuksi kuin ratsuksi ja kasvattiliitteemme COL tai v. Cole - näistä tunnet aidon Coleyardilaisen!  Coleyardin orien astutukset

Suurin osa Coleyard Sporthorsesin oreista ovat tarjolla jalostukseen puoliveritammoille. Tammoille ei paljon ole kriteereitä säädetty: Tammalla tulisi olla EVM-suku, ja se saisi mieluiten olla yleis- tai estepainotteinen vierailevasta orista riippuen. Tästä voidan kuitenkin joustaa. Tammalla tulisi olla edes hieman menestystä kilparadoilta ja sen tulisi olla ainakin yli kuusivuotias, mieluiten tietenkin suurinpiirtein saman ikäinen kuin orikin. Oreilla teetetään vuodessa noin 2-4 jälkeläistä, joten oria etsiessäsi olethan tarkkana ettei haluamasti hevonen ole jo ylittänyt tätä rajaa.

Mikäli kiinnostuit jostakin komeasta oristamme, ota yhteyttä tallinomistajaan Chu'hun sähköpostitse kauhukuja@gmail.com. Otsikoi viesti hevosen nimellä.


  Tilausvarsaa?

Tilausvarsoja ei valitettavasti ole Coleyardissa tarjolla. Silloin tällöin yksittäisiä toiveita voidaan toteuttaa ja kasvatteja tietyistä yhdistelmistä varata, mutta näillä näkymin ainoa vaihtoehto saada kasvatti on ostaa jo syntyneitä varsoja. Ehkä vielä joskus tilausvarsatkin astuvat kuvaan, jos kysyntää tulee.
© CHU & ULKOASUN KUVAT © BAGONIEBOS - KOPIOINTI KIELLETTY.
COLEYARD ON VIRTUAALITALLI / COLEYARD IS A SIM-GAME STABLE.