virtuaalitalli Coleyard Sporthorses
► INDEX     ► TALLI     ► HEVOSET     ► TOIMINTA     ► MUUTA             vieraskirja     @
Huomaathan, että talli on täysin virtuaalinen, kuten myös tällä sivulla esitellyt henkilöt! Tallin omistajan (Chun) esittely on siis myös keksitty, vaikka tallia pyörittääkin aivan oikea ihminen.


Kuva © Christiane Slawik.

  Tallihenkilöt

Vaikka tallille ei varsinaisia hoitajia otetakaan, Coleyardissakin on silti oma talliporukkansa.

Talliapulaisinamme meillä ovat Caroline "Roli" Hilvens, Dina Ropline, Annie Cavin ja Svéi Duvikuúr. 15-vuotias Roli on porukan äänekkäin ja toimelian, joka saa hetkessä paljon aikaan. Hänen lempihevosensa on ehdottomasti Panda, jolla hän saakin ratsastaa viikonloppuisin.
Rolin paras ystävä, 16-vuotias Dina, asuu aivan tallin lähettyvillä ja häntä näkeekin tallilla usein. Dina on ratsastanut jo kauemmin ja tietää vastauksen moniin kysymyksiin. Hänellä ei eritystä lempihevosta ole, mutta hänet tapaa yleensä Kassun karsinasta paijailemasta oria.
15-vuotias Annie on alkanut käydä tallilla vasta hiljattain mutta on tallilla jo kuin kotonaan. Hänen lempihevosensa on ehdottomasti Nica.
Porukan hiljaisin, Svéi, on vain hieman aikaa sitten muuttanut islannista Antwerpenin nummille - ja onnekkaasti aivan Coleyardin lähettyville. Hänellä oli islannissa oma islanninhevonen, mutta vanhasta iästään johtuen ruuna kuoli jo ennen Belgiaan muuttoa. Oman hevosen kanssa 13-vuotias Svéi oppi silti paljon, ja pärjää karsinassa jopa Fasun kaltaisen äkäpussin kanssa.


Ratsuttajina ja hevostemme valmentajina toimivat Ted Fencer ja Alicé Foybat. Talli on heidän työpaikkansa, ja he todellakin osaavat asiansa. Kilpahevostemme suoritukset ja niiden hyvä kunto ovat suureksi osaksi heidän ansiotaan. Lisäksi, jos jokin hevonen heittäytyy hankalaksi, saavat he sen yleensä suostuteltua yhteistyöhön. Ratsuttajamme noudattavat suureksi osaksi luonnollisen hevosmiestaidon oppeja, vaikka se erittäin huonoina päivinä kiukuttelevan hevosen kanssa onkin melko vaikeaa.


Apulaiskilpailijana tallilla käyskentelee Deborah deFill. Vaikka pääasiassa tallin omistaja kilpailee itse kullannupuillaan, myös Deborah pääsee silloin tällöin esittelemään taitojaan. Deborah on monien mielestä oikea perusdiiva, jonka lempipuuhaa on kävellä nokka pystyssä nahkasaappaat kiiltäen tallin käytävillä ja huomautella lattialla olevista, pienimmistäkin tahroista tallitytöille. Hän ratsastaa vain vastakiillotetulla satulalla puhuu erittäin korostetulla aksentilla. Deborah on kuitenkin kadehdittavan taitava ratsastaja sekä mielistelyn maailmanmestari, jonka takia hänellä on yhä paikka tallissa tallityttöjen kitinöistä huolimatta.


Tallimestarina toimii tallinomistajan Chun mies, Alec Hoodefield. Tallimestarin työn lisäksi hän toimii taide- ja muotitalon toimitusjohtajana, joten tallin budjetti ei petä kovinkaan nopeasti.


Tallin omistajan valtaistuimella istuu tälläkin hetkellä Chuvy Hoodefield, tuttujen kesken Chu vain. Chu on muuten hyvin mukava hevosihminen, mutta tietyn tilanteen sattuessa - esimerkiksi Chun kilpahevosen karatessa - hänestä voi hyvinkin tulla kärttyinen tyranni, jolloin edes minttutee ei auta. Chu hoitaa tallilla vähän kaikenlaisia hommia, aina lattian lakaisusta hevosten kilpailuttamiseen.
© CHU & ULKOASUN KUVAT © BAGONIEBOS - KOPIOINTI KIELLETTY.
COLEYARD ON VIRTUAALITALLI / COLEYARD IS A SIM-GAME STABLE.