virtuaalitalli Coleyard Sporthorses
► INDEX     ► TALLI     ► HEVOSET     ► TOIMINTA     ► MUUTA             vieraskirja     @
Haluatko arvostella?

Asiallisia, hieman pidempiä arvosteluja ja mielipiteitä otetaan vastaan vieraskirjaan. Kerro ihmeessä mielipiteesi tallista, parhaat pääsevät tälle sivulle.

  Coleyardin arvostelut

Tallin ulkoasu näyttää päällepäin mukavalta. Sininen väri ei välttämättä ole kovin syksyinen, mutta sopii silti tallille hyvin. Otsikossa oleva maisema kutsuu haaveilemaan! Ulkoasu toimii hyvin, ja nopea vilkaisu koodaukseen näyttää suht oikeelliselta, pahoja virheitä en löytänyt. Joiltakin sivuilta puuttui silti tiedostomäärittely heti koodin alusta. Kirjoitusvirheitä ei löytynyt.
Hevoset ovat mukavia, tosin minun makuuni hieman liian vähän kisattuja. :> Kasvatusrotu oli valittu hyvin, sillä belgianpuoliverisiä ei löydy läheskään niin paljoa kun esimerkiksi Hannoverejä tai FWB'itä. Hevosten sivuilla oli kaikki tarpeellinen ja hevosten listaussivukin näytti hyvältä.
Tallin esittelysivu näytti hyvältä ja siistiltä. Enempää en sitä ala kommentoimaan, hyvin näytti tietoa löytyvän vaikken lukenutkaan tekstiä aivan kokonaan. Väliotsikonti olisi silti näyttänyt vielä paremmalta.
Muuta-sivulla oli melko vähän asiaa, mutta ihan tärkeää selostusta kuitenkin.
Kokonaisarvosanaksi antaisin koko tallille 10-, erittän hyvää jälkeä!

- Viv. (02.11.2007)
ulkoasu on mukavan iso (vihdoinkin joku tekee niin!!!!!!) ja värit, no hmm.. ihan ok. otsikko on taas ihan hyvä, pidän siitä kun siihen on upotettu maisemakuva. linkit, nou tanke, en tyksi yhtään kun on tollaiset tönköt ja ehkä hieman pikselöityneen. Samoin otsikot on liian isolla, mulla on IE. hevosten sivut on mukavat, ehkä voisit lajitella ne näkyvemmin. tykkäsin tosi paljon tallin esittelystä, vihdoinkin jotain lukemisen arvoista. minä tahdon aina kasvatus/toiminta sivulle paljon tekstiä, varsinkin ensimmäiseksi sanomalleni sivulle. nyt se oli lyhyt mutta onneksi siellä oli muitakin sivuja. muuta sivun luin, ei mitään negatiivista sanottavaa, positiivisena ainakin se että bannerit oli über ihania!!

- jeanne (17.05.2008)
Tallin nimi on erittäin iskevä ja helposti muistettava, tuo liitekin sopii mainiosti nimen perään. Ulkoasun värit ovat kertakaikkiian upeat, ruskea/beige on kaunis ja hyvinkin erottuva kuten koko ulkoasu muutenkin. Otsikko on aivan huippu, maisemakuva ja tuo vauhdikas laukkakuva viimeistelee lähes täydellisen kokonaisuuden. Se tausta koukero mikä jää tekstejen alle on erilainen ja nätti sekä hyvinkin mieleinen. Ulkoasusta ei muuta pahaa sanottavaa ole kuin että tekstikenttää voisi vielä hieman leventää. Tallin esittely teksti oli mukavaa luettavaa ja kyseisen sivun kuvat toivat piristystä ja personaallisuutta teksteihin. Hevosten listaustapa oli minusta loistava eikä hevosten sivuissa mitään valittamista ole. Bannerit ovatkin aivan nameja ja niistä vielä hieman plussaa. Tallissa ei ole mielestäni mitään valittamista, tekstit ovat mielenkiintoiset, hevoset hienot (erikoinen mutta hyvä rotuvalinta) ja ulkoasu mitä täydellisempi. Kouluarvosanaksi antaisin 10-!

- L.Lady (18.05.2008)
+ Hieno nimi
+ Upea, itse tehty HTML-layoutti
+ Etusivu todella hyvä, etenkin "tarina" aivan ihana (:
+ Tallista hyvin tietoa, myös historia
+ Hevosia löytyy mukavasti
+ Hevosilla hauskat ja omaperäiset nimet
+ ©opyrightit kunnossa
+ Bannereita (myös animaatiobanneri!)
+ Vieraskirja sopii hyvin ulkoasuun
- Muutamia toimimattomia linkkejä ja keskeneräisiä juttuja
- Kaikilla hevosilla ei vielä luonnetta
- Koska mitään hoitajatoimintaa yms. ei järjestetä, kävijöille ei löydy kovinkaan mitään tekemistä pelkän tallin katselemisen lisäksi
- Vaikka nimi on hieno, se on vähän liian pitkä ja jotenkin hankala kirjoittaa

Arvosana: 9+

Todella hieno virtuaalitalli! Jotenkin aidon tallin tuntuinen. Kuitenkin jäin vielä jotain pientä kaipaamaan, kävijöille jotain, ylläpitäjästä kenties joku parin lauseen mittainen esittely tai muuta tällaista. Mutta on talli toki ihan tällaisenakin todella upea, hienoa. (:

- Broken Inside (25.5.2008)
Toiminta on lähdössä oikeaan suuntaan, mutta kaipaa vielä vähän panostusta. Tarkoitus olisi keksiä jotain, mitä missään muualla ei ole. 8

- Meepu (22.08.2008)
Ensireaktioni tallista oli, että voi kunka ihana, belgianpuoliverisiä! Nimi kuulosti oikein mukavalta korviini, sekä tallinomistajakin vaikuttaa ihan mukavalta. Teksteissä ei vilku yhtäkään kirjoitusvirhettä, sekä talli vaikuttaa asialliselta ja aktiiviselta. Rakastuin hevosiisi, ja tykkäsin etenkin Yzanne S'stä. Hevosilla on kisattu, ja sen huomaa, sekä luonteet ovat tarkkoja sekä hyvän pituisia.
Toimintaa on paljon, ja mikä parasta - se on monipuolista. Buttoneita on kolme, ja kaikki hyviä, ja sopivatkin aika lailla sivuihin itseensä.
Tallista on saatu oikein todentuntuinen, sekä mukava paikka, jossa on mukavaa ainakin tutkiskella ja tuumia, arvosanaksi voisin vaikka antaa 10-

- Ven (11.10.2008)
Coleyard, olen aina pitänyt siitä. Nimi sointuu hyvin ja on muutenkin hyvä, ei mikään massanimi. Etusivun kuva on hieman suttuinen, mutta ei sitä huomaa kuin hieman hevosen päästä. Etusivun teksti on ihanan mittainen, ja siinä on alussa huumoria. Tuo vasemmalla puolella oleva 'Uutisia' juttu on ihana, sellainen on todella piristävä lisä tavalliseen leiskaan. 'Talli' - sivun kuva on ihana, todella selvä ja hieno. Valokuva-albumin kuvat ovat myös hienoja. Tekstiä on myös tällä sivulla ihanan paljon. Estekuva on hieno, tosin ehkä hieman kaukaa otettu. Pohjapiirros on myös kaunis ja hyvin tehty. Hevosten sivut ovat hienot, ja hevosia on riittävästi, ei liikaa eikä liian vähän. Suurella osalla hevosia on kisattu hyvin paljon, joka parantaa tietenkin hurjasti hevosen arvoa. Nuo linkit alussa on hyvä plussa, koska jotkut eivät todellakaan saata tietää mitä merkit tarkoittavat, ja mikä on belgianpuoliverinen. Toiminta sivun kuva on hieno, tosin samainen kuva on jollain hevosella. Ajankohtaista hommeli alhaalla on hyvä muistaa, ettei kävijät tipu kärryiltä. Tekstiä hieman vähän, mutta sopivasti kuitenkin. Ei liian vähän. Hyvä että Muuta sivulla on tekijänoikeudet. Sivun kuva on myös hieno ja selkeä. Vieraskirjan kuva on ihana ja hienosti pyöristetty, ja väritkin sopivat yhteen. Leiska on ihanan värinen, ja otsikko on hienolla fontilla laitettu. Kuva vasemmalla on hieman pieni, mutta eihän kuvan mikään jättisuuri pitäisi ollakkaan. Värit ovat vaan niin ihanat. Sopivat hyvin yhteen. Kirjoitusvirheitä en havainnut, joka tuo aina plussaa tallin arvolle. Cole on kertakaikkiaan ihana talli, miinuksia en keksinyt.

- Sunner (15.10.2008)
© CHU & ULKOASUN KUVAT © BAGONIEBOS - KOPIOINTI KIELLETTY.
COLEYARD ON VIRTUAALITALLI / COLEYARD IS A SIM-GAME STABLE.